billede1

IT kompetencer er en mangelvare på trods af, at vi i Danmark lever af vores knowhow. Det skyldes primært, at der selvfølgelig ikke er nok kyndige IT konsulenter på arbejdsmarkedet, men samtidig fordi virksomheder har et stigende behov for hjælp til både drift og support af IT. Flere virksomheder bliver digitaliseret, hvilket giver et større behov for datasikkerhed og ikke mindst opsætning samt vedligeholdelse af de respektive IT systemer. IT support og drift er derfor en nødvendighed for enhver virksomhed, uanset om det er i hjertet af København eller på grænsen ved Rødby-Puttgarden færgen. Den største udfordring for fremadstræbende virksomheder er dog, at det kan være svært at finde det rette IT firma til opgaven, eftersom gennemsigtighed og dokumentation oftest er ikke eksisterende. IT virksomheden Zwable har dog en vision om at revolutionere branchen med deres enestående drift og support af IT for mindre såvel som mellemstore og store virksomheder.

IT drift og support i særklasse

For de fleste virksomheder er IT uoverskueligt og til tider negligeret, hvilket i sidst ende kan blive en omkostningsfuld affære, hvis data går tabt eller bliver lækket. IT systemer er ligeledes mangesidig, og derfor kan projekterne være omfattende. Et IT miljø kan sjældent implementeres, installeres og vedligeholdelse af en enkelt person – også selvom der er tale om en meget dygtig konsulent. IT produkter er nemlig konstant under udvikling og desuden er IT et vidt begreb, hvor der kan være mange forskellige specialiseret opgaver.

Der findes mange fordele ved at vælge outsourcing af IT, da det kan frigive mange ressourcer og ikke mindst være med til at spare kapacitet og samtidig minimere risiko for fejlansættelser. Ved at benytte eksterne samarbejdspartnere til at varetage både drift og support af IT, sikrer man sig samtidig ved at overlevere IT systemerne i hænderne på konsulenter og teknikere med mangeårig erfaring.

Zwable er stiftet af tre konsulenter, som har erfaring fra nogle af de største IT virksomheder i København, hvilket gør dem i stand til at yde både IT support og drift af særklasse. Fordelen ved at vælge en nystartet virksomhed eller sågar en selvstændig IT konsulent vil være en skarpere pris og bedre service. Det er selvfølgelig langt fra alle IT firmaer – store såvel som små – der har kompetencerne til at håndtere selv de mest komplekse IT systemer. Som nystartet IT firma er man dog mere tilbøjelig til at skrue på priserne, uanset om det er i København eller ej. Zwable slår sig på proaktivitet og eksekvering, men har på nuværende tidspunkt også en pris til kun 25 kr. pr. bruger om dagen, hvilket gør dem særdeles konkurrencedygtige.

datasikkerhed

Valg af systemer som bl.a. Office365

Udover support og drift kan IT rådgivning også i sig selv være særdeles værdifuldt, eftersom mange virksomheder begår fejl ved valg af IT systemer. I de fleste større virksomheder falder valget typisk på Microsoft Office 365 og Azure, fordi det er bygget til at skalere. Derudover udvikler Microsoft konstant på deres produkter og er samtidig anerkendt for deres høje datasikkerhed.

”I 9 ud af 10 tilfælde anbefaler vi Office365 som en enterprise løsning, da det er nemt, effektivt og sikkert for virksomheder at benytte sig af. Desuden kan det være med til at styrke virksomhedens identitet og ikke mindst sikre en god onboarding af medarbejdere såvel som kunder.”

Der er ingen tvivl om, at Zwable også har Office365 som publikumsfavorit, når det kommer til valg af IT løsninger. Har du brug for IT rådgivning eller hjælp, så tilbyder Zwable ligeledes nu gratis rådgivning i en begrænset periode, hvor det er muligt at få hjælp til valg af hosting, systemer, mail og lignenden.