Har du hørt om Trymedics før? I denne artikel vil vi snakke lidt mere om hvad Trymedics kan gøre for dig og hvorfor det er en fantastisk idé at tag afsted på praktikophold i udlandet, når man studerer medicin herhjemme. Læs med her hvis det har interesse for dig. Det vil ikke tage lang tid at læse denne her artikel.  

Hvad er Trymedics?  

Trymedics er en rigtig god organisation hvorigennem du kan komme på praktikophold i udlandet. Deres services retter sig specifikt mod personer i dette land, som studerer medicin. Det vil sige at medicinstuderende, tandlægestuderende og sygeplejerskestuderende med mere kan benytte sig af Trymedics. Rigtig mange studerende rundt omkring i landet har nogle ambitioner om at tage på praktikophold i udlandet. Men der er samtidig ofte også en del papirarbejde og meget administrativt arbejde involveret med det at tage på praktikophold i udlandet. Og hvordan skal man lige starte? Det er alt sammen noget Trymedics kan hjælpe dig med. Det er rigtig rart at man har en organisation som Trymedics, som kan holde en i hånden og guide en igennem processen. Gennem deres sociale mediekontoer og på deres hjemmeside kan du også se hvad tidligere studerende har ment omkring lige netop denne organisation. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af, hvilken oplevelse du får gennem praktikophold fra Trymedics.  

Arranger det hele med din skole  

Hvis du gerne vil tage på praktikophold i udlandet, så er det naturligvis også meget vigtigt, at du tager en snak med din skole. Det er vigtigt at dit praktikophold passer ind i dit uddannelsesforløb og at det sublimerer din generelle uddannelse. Og til det skal du have en samtale med din skole først. Ofte kan din uddannelsesinstitution også være en rigtig god ressource, hvis du gerne vil på praktikophold i udlandet. Nogle gange har de ganske gode aftaler med forskellige steder rundt omkring i landet, hvor du kan komme på praktikophold. Måske de endda har en aftale med Trymedics eller en lignende organisation? Uanset hvad er det vigtigt at din skole er med under hele denne proces og ved hvad det er der foregår. På den måde er du sikker på, at det ikke bliver spild af tid at tage på praktikophold i udlandet.   

Derfor skal du tage et praktikophold i udlandet  

Rent professionelt kan det være meget gavnende at se hvordan tingene fungerer i en helt anden kontekst. Det kan være utroligt rart at se hvordan tingene fungerer for eksempel i Tyskland, da man dermed bedre kan reflektere over hvordan tingene fungere herhjemme i landet. Dette kan du lære utrolig meget af. Men fra et rent personligt perspektiv er det også meget gavnende at tage på praktikophold i udlandet. Det kan give dig nogle helt unikke oplevelser, som du aldrig vil få igen. Du vil have mulighed for at rejse til et helt andet land og bo der i en periode. Du er vel dermed også lære mere om dig selv og en anden kultur at kende under dit praktikophold i udlandet.