Træmøbler bringer en særlig stemning med sig. For det første er der charmen ved de smukke træfarver. Dernæst kommer der selve teksturen med de flotte mønstre og årer. Til sidst er der selve følelsen fra træet og lyden ligeså. Det sidste lyder måske underligt. Dog er der også en stor sandsynlighed for at du har oplevet folk sætte et vandglas på henholdsvis et glasbord, et metalbord eller et flisebord. Lyden skriger ind i ørerne på en som negle der kører nedad en tavle.

Let at blande designs

Når man indretter sin egen bolig, så kan man let komme ud for at man tager fra forskellige designere og mærker. Der er bare nogle ting som man synes passer bedre sammen, end de foreslag som magasinerne og reklamebladene viser frem. Tag for eksempel et køkken.

Spisebordet skal gerne være i en flot, mørkebrun valnødfarve. Skabe og skuffer ude i køkkenet er ligeledes af valnøddetræ for at få det til at passe sammen, også står det godt til gulvet. Det kan måske blive for meget valnød, men naturen har heldigvis lavet mange andre flotte træsorter du kan vælge mellem. Det betyder at når det kommer til de mindre detaljer, så kan du let vælge en anden sort end lige valnød. Knivmagneten er et godt eksempel. Vælger du en lækker knivmagnet af træ, så kan du prøve at se om du kan få nogle der passer bedre til knivene end til restenen af køkkenet. Knivmagneten skal helst være en som passer til køkkenets stil såvel som den passer til knivene, men omvendt skal omgivelserne også fungerer knivmagneten, så intet virker malplaceret. Når det er sådan at træ er så populært til indretning, så skal man også passe på at det ikke bliver for meget. Ligeså skal du også undgå at det bliver for blandet. De mange nuancer som træ kan komme i, gør det nemmere at undgå denne problemstilling end andre materialer.

https://www.noyer.dk/

Det sanselige behag

Tidligere blev der nævnt hvordan et vandglas lyder på en hårdere overflade. Der findes dog en hav af andre eksempler man kan tage frem, som beviser at træmøbler er bedre end mange andre. Når det kommer til de ekstrem kolde måneder eller de rødglødende sommerdage, så kan du stadig bruge dine træmøbler. Korrekt! De vil være meget varme eller kolde, men du kan ikke stege et æg på et stykke træ. Yderligere har fliser et bedre ry for at være glatte end trægulve. Trægulve kan være glatte hvis du har et løst gulvtæppe på eller hvis det virkelig er vådt. Og når det kommer til væske, så kan vi også tale om havemøbler. Hvis det har regnet en hel dag, så vil din bænk naturligvis blive våd. Forskellen er at træet suger vandet og bænken vil kort efter virke mere fugtig end direkte våd. Her samler stenbænken dråberne sammen, og først når vinden skubber dem væk eller solen får det til at fordampe, vil bænken atter være tør. Det er forskelle som disse, som siger meget.