Hvordan har du det med dit hjems udseende? Mange lever deres liv dag til dag i et miljø, de faktisk ikke er helt tilfredse med. Det er der jo ingen grund til. Du tilbringer meget tid i dit hjem, så du skal være tilfreds med det. Det gælder også dit badeværelse. 

Det almene badeværelse 

Tag et kig på dit badeværelse. Hvordan ser det ud? Er du tilfreds med det?  Hvorfor ikke? Det kan være svært at sætte fingeren på. Du er egentlig fint tilfreds med badekarret, toilettet har den rigtige farve, håndvasken er elegant, og spejlet er flot. Hvad er der så egentlig galt? Det er på en og samme tid det mest og mindst tydelige; dine badeværelsesfliser. De ligger i baggrunden, samtidig med at de er overalt i lokalet. Skårede eller umoderne fliser kan ændre hele rummet negativt; du skal have nogle, som du synes er flotte. 

Find inspiration  

Bare rolig, det er helt normalt, hvis du ikke ved, hvilke badeværelsesfliser er flotte. Det er trods alt ikke noget, som de fleste mennesker går og tænker på til hverdag. Derfor kan du samle inspiration i Flisestudiets showroom, der viser dig mange forskellige badeværelsesfliser. Her kan du se adskillige typer fliser; måske endda fliser, du aldrig har set før. Du kan gå på opdagelse og se, hvad der fanger dit blik. Måske kan du finde de fliser, der passer perfekt ind i dit badeværelse.  

Vælg din stil 

Fliser er ikke bare fliser; du er nødt til at udvælge dem baseret på din egen smag og behov. Du skal vælge dine badeværelsesfliser baseret på form og farve, men materiale kan også blive relevant. Det hjælper på beslutningen, hvis du ved, om du vil have alle fliser i samme farve, om du vil have mønstre på de enkelte fliser, eller om fliserne skal danne et mønster sammen, baseret på den enkelte flises farve. Du er nødt til at vide, hvad du vil have, eller udelukke, hvad du ikke vil have. 

Overvej det praktiske  

Det kan også være smart at overveje flisen i praksis. Det er nemmere at se, at fliserne er beskidte, hvis de er lyse i farven, så du kan opretholde din hygiejne effektivt. Det kan også være med fokus på praktisk rengøring; store fliser kan være nemmere at gøre rent end små fliser, fordi der er færre riller imellem fliserne, hvor snavs kan sidde fast nede i. Du skal også tænke over, hvorvidt gulve og vægge skal have samme fliser, eller om de skal være forskellige. 

Fliser er flotte 

Fliser hører bare til på badeværelset, og det er med god grund. De er flotte, de passer til enhver smag, og de tager ikke skade af det vand, de vil opleve i et badeværelse. Med hjælp fra Flisestudiet kan du let finde inspiration, så du nemmere kan beslutte dig. Når det kommer til badeværelsesfliser, gælder det om, at vælge rigtigt, så Flisestudiet er en rigtig god kilde at have, da det giver dig en klar idé om de forskellige flisetyper. Bliv glad for dit badeværelse; vælg de rigtige fliser.