Hver stil er unik. Men er den i virkeligheden det? Der er så mange mennesker der på mange måder har samme stil og det bliver lidt kedeligt i længden. Der er ikke så mange der stikker ud af mængden. Hvis man har modet til det, så gør det – stik ud af mængden og vær unik. Vær dig.

Har du ikke helt modet til at blive lagt så meget mærke til endnu, kan man gøre sin stil mere unik på mange andre måder. Det kan være små ting. Det kan for eksempel, sko, sokker, briller eller som denne artikel vil handle om: smykker. Smykker lægges mærke til, men ikke på den måde at man får hele rummets opmærksomhed, hvilket er rart.

Mala kæden er vejen frem

En mala kæde er en speciel form for smykke. Det er ikke den slags smykker som vi ellers seer på daglig basis. Det er mere unikke smykker der går ind under navnen; Mala. Hver enkelte mala kæde er personligt lavet til personen der skal gå med det da der laves efter personens energier og hvilke energier vedkommende har brug for. Dette kan der læses meget mere om på https://www.bytrampenau.dk/malakaeder/ .

Hvis du overvejer at anskaffe dig en mala kæde, skal du vide, at det både kan fås som halskæde og armbånd. Det giver lidt mere frie tøjler i forhold til hele stilen med mala kæden. Mala kæder er unikke og personlige kæder, så har man en mala kæde eller køber man en, skal man passe godt på den. Hver enkelte kæde er som sagt lavet til køberen af kæden – om det så er armbånd eller halskæde.

malakæder

Mere om Mala kæder

Når du køber en mala kæde – både til armbånd eller halskæde – skal du lidt indover og designe det, da kæden sættes sammen af bestemte materialer og krystaller alt efter hvilken støtte du har brug for, så kæden kan hjælpe dig med at komme videre derfra hvor du er. Smykket er unikt fordi det er lavet til hver enkelte person og personens behov, hvilket gør en mala kæde til mere ed bare et smykke. Det er meget unikt og personligt, så hvis man har e mala kæde, skal man værdsætte den og passe godt på den.

Man kan søge rådgivning i forhold til hvilken støtte man har brug for, hvis man er i tvivl. På den måde kan man nemt finde ud af hvordan og hvorledes når man køber en mala kæde og når den skal gøres så personlig som muligt. Det behøves ikke engang siges, at man ikke bare lige kan låne sin mala kæde ud. Det kan man ikke fordi den måske ikke opfylder de behov som låneren har. Mala kæden er trods alt lavet specielt til en bestemt person og den persons behov.

For nogle kan det virke skørt med smykker der opfylder dine behov, men det er det ikke nødvendigvis. Mala kæder har den pris de har fordi der er noget der understøtter hele konceptet bag det. Om ikke andet, kan man altid prøve og så se om det gør en forskel.