Det er videnskabeligt bevist at det at sove med en tyngdedyne sænker dit stressniveau og generelt giver dig en bedre søvn. Det har i mange år været anvendt til børn der sover uroligt eller har svært ved at falde til ro. Dog kan en tyngdedyne anvendes af både børn og voksne og vil være til gavn for alle. Med en tyngdedyne forbedrer du din dagligdag. Det kan sammenlignes lidt med at få et kæmpe stort kram på hele kroppen natten lang. Her påvirkes balancesansen og du falder hurtigere i søvn og opnår hurtigere en dybere søvn uden forstyrrelser gennem natten.  

Køb din tyngdedyne hos Scandinavian Rest. De leverer i miljøvenlige poser, og så får du faktisk gratis fragt i hele landet.  

Derfor skal du købe en tyngdedyne 

Der er ikke noget bedre end at kravle i seng, falde hurtigt i søvn og få en lang og dyb søvn. Med en tyngdedyne får du en stor krammer hele natten der sætter en dæmper på dit nervesystem. Det er her balancesansen der bliver positivt stimuleret og udskiller afstressende stoffer til kroppen. Det tillader din hjerne at slappe af og hjælper til afslapning i hele kroppen. Det kan være en fordel for dig der lider af stress eller angst, ligesom det kan være en fordel for dig der generelt set har svært ved at falde til ro og falde i søvn når du lægger dig i sengen. En søvnoplevelse der blot vil blive bedre og styrke dit energiniveau og overskud på daglig basis.  

Tyngdedyne bliver mere og mere populære  

Der er kommet et betydeligt større fokus på, hvor vigtigt søvnen er for vores helbred. Derfor er der også kommet et større fokus på brugen af tyngdedyner. Det er et hjælpemiddel som er grundigt gennemtestet i forhold til deres virke. Der er ingen tvivl om, at en tyngdedyne gavner din søvn betragteligt. Dog behøver du ikke at have en dårlig eller urolig søvn for at kunne bruge en tyngdedyne. Med en tyngdedyne kommer du ned i den søvn der hedder REM-søvn hurtigere. Det er her din hjerne kan restituere og samle energi til den efterfølgende dags udfordringer. Det vil både styrke din koncentrationsevne men også give dig mere energi som følge af en bedre og dybere søvn.  

Vælg den rette tyngdedyne  

Tyngdedynens effekt er relateret til dens vægt. Det er vægten der gør at du kan finde den fornødne ro til din søvn og er derfor essentiel i forhold til den effekt du vil kunne opleve med tyngdedynen. Her er det vigtigt at vægten passer til din egen vægt og størrelse. Er tyngdedynen for let, så vil du ikke få den rette hjælp og tyngde til at falde til ro. Er tyngdedynen for tung, så vil det kunne føre til en ubehagelig nattesøvn. Tyngdedynen bør have en vægt der svarer til 10-15 % af din kropsvægt. På denne måde kan du sove trygt og roligt med din tyngdedyne fra du går i seng til du vågner. De første nætter kan det virke lidt uvant at sove med en tyngdedyne, men du vil hurtigt vænne dig til den ro og behagelige fornemmelse tyngdedynen giver.