Sommertøj til en lækker og varm sommer.

Sommeren er ankommet til Danmark, og den har medbragt en varme uden lige.

Temperaturerne rækker op over 20 grader hver dag og det kræver en ny garderobe at holde ud.

Efter en lang mørk vinter er det på tide at skifte de tunge striktrøjer ud med noget luftigt og let sommertøj, der sørger for at du føler dig tilpas i varmen, men ser godt ud samtidig.

https://www.butikhanghoj.dk/

Butik Hanghøj – butikken for dig.

Butik Hanghøj er en webshop skabt af Pia Hanghøj, og lokaliseret i hjertet af Søhøjlandet tæt ved Himmelbjerget. Pias mange års erfaring og ekspertise indenfor modebranchen har formet både den fysiske butik og webshoppen, og du kan derfor finde alle de bedste brands, både danske og udenlandske. Butikken gør sig i alt fra mode til velvære, og sko.

De brands der kan findes i Butik Hanghøj, er alle valgt med omhu og med fokus på kvalitet.

Der skal være en høj standard til kvalitet, komfort, og pasform, da du som kunde er førsteprioriteten, og dine behov er utrolig vigtige.

Selvom det er modebrands, kan du stadig finde noget i alle prisklasser, og derfor skal du ikke lade tanken om prisen skræmme dig, når du hører kvalitetsmærker.

Hanghøj er motiveret af god og personlig service, hvilket gælder uanset om du benytter dig af den fysiske butik eller deres webshop; der bliver lagt stor vægt på gode oplevelser og en oprigtig betjening. Du kan nemt kontakte Butik Hanghøj både på mail og telefon, hvor du kan stille hvad end spørgsmål du må have. Der er personale klar til at guide, rådgive, og hjælpe dig.

Moderigtigt tøj fra brands du kan stole på.

I Butik Hanghøj kan du finde moderigtige kvalitetsmærker såsom Mads Nørgaard, HOPE, Billi Bi, og mange andre. Du kan finde alle de nyeste kollektioner og sæsonens farver og tendenser, og alt fra hotte must-haves til klassiske items. Butik Hanghøj bryster sig nemlig af at have et skønt og moderigtigt sortiment hvor du kan finde alt hvad dit hjerte kunne begære.

På trods af at der med umage er valgt mønstre, farver, prints, og detaljer, er Butik Hanghøj opmærksom på at det ikke er alle der er til de vilde sommerfarver. Derfor kan du også finde nogle flotte sommerkjoler til dig der er mere til milde og simple farver, om det er sort eller lyseblå, beige eller grå. Hvis du ikke er til sommerkjoler, kan du også finde flotte nederdele og sommerbluser, shorts og buksedragter, alle i et let og åndbart stof.

Hvis du er i tvivl om størrelserne anvist på deres webshop, kan du ringe ind og spørge efter mål, hvor de hellere end gerne vil måle for dig; så kan du lave et fornuftigt køb.

Når du kigger inde på webshoppen og finder noget lækkert moderigtigt sommertøj, vil du ved køb over 399 kr., få gratis fragt, og tøjet ankommer også gerne indenfor 1-3 hverdage, så du kan få dit nye lækre tøj med det samme, og være klar til sommeren.