I lang tid har det været den herskende holdning, at armbåndsuret er mandens eneste acceptable smykke. Det er dog så småt begyndt at ændre sig. Du kan for eksempel se flere mænd end nogensinde før gå med både ringe, halskæder og ikke mindst armbånd. Det er en glædelig udvikling, for smykker er en oplagt mulighed for at pynte og udtrykke sig, som på ingen måde kun burde være for kvinder.

Kaster man bare et enkelt blik på de mest populære herre smykker, er det i hvert fald ganske tydeligt, at det ikke er smykker til kvinder. De er nemlig lavet af designere med mandens fysik og udtryk for øje, hvorfor herre smykker i både størrelse og udstråling adskiller sig fra kvinders.

Den indsigt har fået mænd, der ellers aldrig mente, at de skulle gå med smykker, til pludselig at købe op til flere. Er det din tur nu? Selvom stadig flere mænd konverterer er der nemlig også mange, der endnu ikke kan forestille sig at gå med smykker, selvom de måske godt kunne have lyst. I langt de fleste tilfælde handler det dog mere og stil og selvtillid end noget andet.

Start med et herre armbånd

Hvis du altså godt kunne tænke dig at være den næste mand med et smykke, er det altså bare med at starte. Du kan dog med fordel starte i det små med et herre armbånd. Et herrearmbånd er, af flere forskellige årsager, et oplagt sted at starte. Først og fremmest er et herrearmbånd ganske småt, og er af samme årsag det som de fleste mænd, modeller eller ej, går med. Selvom du altså, i starten, vil være frygteligt bevidst om det, vil der ikke være mange, der overhovedet ser dit herre armbånd. De der ser det vil, grundet den efterhånden rimeligt udbredte accept af herrearmbånd, ikke tænke særligt over det.

herre armbånd

Maskuline armbånd- Der er mange muligheder

Ydermere kan det dog også hjælpe både dig og dine omgivelser, hvis du vælger et herre armbånd med dobbelt streg under herre. Det vil altså sige et armbånd, der i både størrelse og stil åbenlyst er et herre armbånd. Først og fremmest vil det, for langt de fleste mænds vedkommende, passe bedre til stilen. Netop sammenhængen mellem dine smykker og din udstråling generelt er nemlig vigtig, hvis du ønsker er gå med for eksempel et herre armbånd til daglig. Derudover gør det også bare noget for din egen selvtillid, hvis du på ingen måde føler, at du bare har stjålet et armbånd fra konens smykkeskrin.

Heldigvis er dine muligheder mange, hvis du gerne vil have et klart maskulint herre armbånd. Særligt armbånd af læder er oplagte, men generelt er simple og tykke armbånd åbenlyst maskuline. Med sådan et om armen er du altså mindst lige så meget mand, som du altid har været. Nu er du bare en mand, der også har fået lov til at udtrykke dig selv og din stil med smykker.