billede1

Digital markedsføring er efterhånden en nødvendighed for de fleste virksomheder, hvis de ønsker at følge med tiden. Det betyder også, at online markedsføring er en branche i rivende vækst, hvor der er et stort behov for hjælp til SEO, Google Ads, Email samt annoncering på sociale medier herunder Facebook, LinkedIn, Pinterest og Snapchat. Der dukker derfor dagligt nye digitale marketingbureauer både i København, Århus og resten af landet. Du behøver nemlig ikke at være fysisk tilstede for at kunne hjælpe den lokale håndværker eller den fremadstormende e-handelsvirksomhed.

En af de virksomheder som nyder god succes af den store efterspørgsel, er den nystartede virksomhed Plutonic Media, som mange vil betegne som både et SEO bureau, men også et digital marketing bureau. Mange skelner imellem at være specialiseret i en enkelt disciplin, men i bund og grund handler det nok om i hvor høj grad de enkelte konsulenter er specialiseret.

På blot et halvt år har Plutonic Media formået at bygge en forretning, hvor de omsætter for over en million. Desuden har de fået lokaler i indre by, hvilket er særdeles attraktivt for et SEO bureau i København.

digital marketing bureau i københavn

Sådan får du succes som SEO bureau

Vi har talt med Plutonic Media, som mener at deres store succes skyldes i at give mere end man forventer.

”Vi giver ofte mere end vi forventer, hvilket i sidste også er livsbekræftende, når man er med til at gøre en forskel for andre. Viden må ikke holdes tilbage, da den er til gavn for alle. Derfor er vi også med til at undervise på vegne af Google Succes Online og IVÆKST.”

Det kan virke banalt, men når giver ud af sin viden afspejler det samtidig ens kompetencesæt – man fremstår simpelthen som en ekspert. Det kunne gode lydt til, at de har fat i den lang ende. Du finder eksempelvis også en god artikel Nemprogrammering, hvor de har skrevet om søgemaskineoptimering. Iværksættere der følger D-I-F vil slet ikke være i tvivl om, at Plutonic Media er et kompetent SEO bureau i København, når de kan dele tre så konkrete og brugbare SEO tips ud gratis.

digital markedsføring

Fremtiden inden for digital marketing

Fremtiden er svær at spå om, og den digitale verden er dynamisk og kan ændre sig fra dag til anden. Du ved aldrig om der kommer en anden søgemaskine eller et andet socialt medie, hvor brugerne flytter sig hen. Amazon nærmer sig også Danmark og resten af Skandinavien, hvilket kan skubbe markedsandele på meget kort tid. Derfor bør du som SEO bureau sikre dig, at du også kan tilbyde andre services herunder Google Ads, Amazon PPC og SEO samt annoncering på alle de forskellige sociale medier. Hvis du vil have succes skal du være et 360 graders digital marketing bureau.