Føler du tit, at du får ondt i fødderne efter en lang dag? River du dine hæle op i de sko, du går i pt, eller er dine lægge helt ømme, når du lægger dig til at sove om aftenen?

Rigtig mange mennesker døjer med smerter eller ubehag i deres fødder og ben. Men der er nogle ting, I selv kan gøre ved det for at mindske disse smerter. Læs mere her og se hvad du kan gøre, og hvordan blandt andet New Feet sko kan hjælpe.

Brug ordentligt fodtøj

Medmindre man er opvokset med ideen, så kan det godt virke som en lidt fremmed og spøjs tanke. Men det fodtøj man går i har faktisk utroligt meget indflydelse på, hvordan det er, man går og bevæger sig i løbet af en hel dag.

Vi bruger vores fødder til utroligt meget, og hvis vi ikke bruger ordentligt fodtøj, som det man kan få gennem New Feet sko, så går det hurtigt ud over hele nederste del af vores krop. Vi kan mærke det, når vi går rundt i byen fra det ene ærinde til det andet. Og vi kan mærke det, når vi lægger os til at sove om aftenen.

Nogle mennesker har større problemer med deres fødder end andre, men uanset hvor store eller små dine problemer er, så kan de have fordel af ordentligt fodtøj. Med New Feet sko er du sikker på altid at bruge ordentligt fodtøj, som er sundt for dine fødder at rende rundt i.

New Feet sko er anbefalet af diverse ergonomiske eksperter og er utroligt godt, hvis du især døjer med smerter i fødder og ben. Tag et kig på nettet efter New Feet sko serien og se, om du ikke kan finde nogle New Feet sko, som passer lige i din skostørrelse og dit skoskab.

En god aftenmassage

Som sagt er der nogle, der døjer mere med smerter end andre. Hvis man er en af de uheldige personer, så handler det om at tage ekstra godt varer på sine fødder. Det kan du blandt andet gøre ved at give dem en omgang massage.

Der findes forskellige guides på nettet, hvor du kan lære om, hvordan man kan give sig selv en god massage på fødder og ben. Følg den til at starte med, indtil du føler, at du har fået rimeligt godt fat i, hvordan du skal gøre det uden vejledning.

Lyt samtidig også til din egen krop. Den skal nok fortælle dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

Du kan eventuelt fortælle din partner om dit problem og få dem til at hjælpe dig også. Det kan blive til en kærlig lille handling, som I har sammen, og som ikke engang behøver at tage særlig lang tid. Og den lille handling kan være endnu en af de simple måder I i jeres hverdag viser jeres kærlighed overfor hinanden.

Hvis du bruger ordentligt fodtøj, som New Feet sko, og sørger for at give dine fødder og ben ekstra kærlighed om aftenen, burde smerterne og ubehaget gå væk på de fleste.