Hvis du er ejer eller medejer af en virksomhed, så ved du nok også, hvor vigtigt det er, at man har et godt mødelokale, når der kommer kunder eller potentielle kunder på besøg.

Jeres potentielle kunder har allerede dannet et indtryk af jer på baggrund af mødelokalet, inden I har sagt noget. Sådan er mennesker bare – de dømmer på ingen tid, og førstehåndsindtrykket er vigtigt, for det er startskuddet for et godt møde.

Men hvordan sørger man for, at man leverer et godt førstehåndsindtryk? Det kan du læse mere om her!

God akustik med akustikpaneler

Når I skal sælge jer selv, så er det vigtigt, at den potentielle kunde eller kunde kan få fat i, hvad I siger. Hvis der er dårlig akustik i jeres mødelokale, så er der godt noget, der kan gå tabt undervejs.

I kan sørge for, at der er god lyd i lokalet ved at investere i akustikpanel. Man kan sige, at akustikpaneler er en investering, fordi I investerer i jer selv, når I køber ting, der gør, at I kan holde et bedre møde.

Gode møbler

Det er mindst lige så vigtigt, at der er nogle gode møbler i mødelokalet, som det er, at der er god lyd. Gode møbler er nogle, der for det først er ens og for det andet nogle, der ser flotte ud. Det skal også være nogle, man kan sidde godt og komfortabelt i, så man ikke bliver forstyrret i mødet, fordi man sidder dårligt.

Det må også gerne være nogle møbler, der har en nogenlunde neutral farve, så de netop er neutrale. Det må ikke tage fokus fra mødet, at I har nogle møbler i en skinger farve. I må gerne have et stort bord, for det kan betyde, at I er vant til at have møder med store kunder – også selvom I ikke er det. Det handler om at sælge sig selv i et mødelokale.

blå møbler på kontor

Projekter

Hvis I skal vise jeres kunde noget på en stor skærm, som I sandsynligvis skal, så er det naturligvis vigtigt, at der er en god projekter i rummet. Sådan noget med teknik skal bare fungere, for det ser enormt uprofessionelt ud, hvis I skal til at stå og famle med en masse stik eller andet, før det fungerer.

Det ser desuden godt professionelt ud, hvis I har en projekter, for det viser, at I har investeret i jer selv, og at I tror på jer selv – det kan betyde, at den potentielle kunde også tror på jer.

Planter

Det kan faktisk være en god idé at have planter i et mødelokale. Hvorfor det? Fordi planter kan være med til at varme et ”koldt” rum op. Det skal naturligvis være nogle planter, som er velplejede, for ellers ser det igen uprofessionelt ud. Det skal igen være nogen nogenlunde neutrale planter, for de skal ikke tage fokus fra mødet. I kan finde nogle gode planter, som er nemme at passe, og som kan stå på gulvet i flotte, store potter.