Hvad enten du går i skole, er under uddannelse, eller har et job, så kan det være smart at have en madpakke med. Det er dog ikke altid, at madpakken har det bedste ry. Nogle mener, at det er enormt kedeligt at have madpakke med. Men sådan behøves det slet ikke at være. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Du sparer penge

En af de gode grunde til, at det er smart at have madpakke med, er, at man kan spare en masse penge på det. Hvis man hver dag handler i kantinen, så kan det hurtigt månedligt løbe sig op til et stort beløb, og det er der jo ingen grund til, hvis du har billigere mad derhjemme. Man er nødt til at bruge penge på mad, men man behøves slet ikke at bruge bestemt mange penge. Og en madpakke behøves slet ikke at være kedeligt. Læs med videre, og find gode tips til, hvordan du kan lave en spændende madpakke.

Sørg for, at du har den rette madkasse

Det er også vigtigt, at man har den rette madkasse, hvis man gerne vil have en lækker madkasse. Hvis man bruger en pose til at opbevare ens mad i, så kan maden hurtigt blive smattet, og det er ikke særligt lækkert. Hvis du leder efter en god madkasse, så kan du prøve en Sistema madkasse. Disse er udstyret med flere rum, så din mad heller ikke bliver blandet sammen under turen. Der er desuden et bærger med, som du f.eks. kan bruge til dressing, hvis du en dag har en lækker salat med. 

sistema madkasse

Fyld din Sistema madkasse med resterne

Når du laver aftensmad derhjemme, er der måske ofte en del rester i overskud. Hvis der ikke er, kan du jo begynde at lave lidt ekstra mad, så der altid er lidt mad i overskud. Denne rest kan du nemlig bruge i din madpakke, og det kan gøre den en del mere spændende. Hvis du f.eks. skal have burgers til aftensmad om tirsdagen, så kan du jo med fordel sørge for at have en ekstra burger, du kan tage med i madpakken om onsdagen. Vupti: Så har du en lækker madpakke.

Sørg for at have noget grønt med i din Sistema madkasse

En madpakke kan hurtigt blive kedelig, hvis den ikke består af andet end rugbrødsmadder. Hvis du gerne vil gøre din madpakke lækker, så skal du også sørge for at have noget grønt med. Det behøves ikke at være besværligt at spise grønt. Du kan blot sørge for at pakke nogle gulerødder, agurker eller peberfrugt, der er skæret ud, så det er hurtigt og nemt at spise.

Sørg for at variere maden i din Sistema madkasse

Ingen gider at spise det samme hver dag. Du skal derfor sørge for at variere, når du laver din madpakke. Du skal ikke bare have det samme grønt med hver dag eller altid have en leverpostejmad med. Hvis der er noget mad, du aldrig bliver træt af, kan du naturligvis godt altid f.eks. have en leverpostejmad med, men ellers lægger Sistema madkassen op til en varieret madpakke grundet de mange rum.