Det er i øjeblikket højsommer, og selvom det kan være svært at tro, betyder det blandt andet, at efteråret nærmer sig med hastige skridt. Det er der nogle, der ærgrer sig over, fordi det varme vejr forsvinder, eller fordi ferien bliver kortere.

Der er dog også nogle, der glæder sig over efteråret og det lidt koldere vejr. Det giver nemlig helt nye muligheder, når det kommer til tøj. Her om sommeren går de flest bare rundt i det, der er så småt og tyndt som overhovedet muligt. Derfor tyder meget på, at efterårsmoden kommer til at benytte sig af det faktum, af man kan have tøj på i lag, og at tøjet skal være tykkere.

Lagdelt tøj

Derfor er særligt jakken da også vigtig i den kommende efterårsmode, men hvis du allerede nu skal være på forkant, hvilken type jakke bliver så det nye sort i den kommende sæson? Det er selvfølgelig svært at spå om, men meget tyder på, at det for det første bliver en jakke, der er ganske nem at tage af og i en efterårstid, der sikkert også bliver varm.

Rent stilmæssigt regner man altid med, at efteråret byder på flere mørke og særligt rødbrune nuancer. Derfor er en Neo Noir jakke som disse også en sikker vinder.

Der er dog også andre grunde til, at sådan en Neo Noir jakke næsten med garanti bliver populær her til efterår. Det har dog mere at gøre med de generelle tendenser, vi har set på tøjmarkedet Generelt er store dele af mode- og mediebilledet nemlig blevet enormt retrofikserede. Det er måske fremprovokeret af al vores snak om klima- og miljøvenlighed, men det er i hvert fald tydeligt at se i vores forbrugsvaner. Vi elsker at se tv-serier om gamle dage, og vi indretter hjemmet med genbrugsmøbler.

https://www.fashiondeluxe.dk/neo-noir/

Inspireret af gamle dage

Derudover er der også mange, der fylder garderoben med genbrugstøj og lader sig inspirere af svundne tiders mode. Det er dermed endnu en god grund til, at en Neo Noir jakke nok skal blive en vinder.

Med det lange og dobbeltradede design, der bliver gjort brug af i mange af jakkerne fra Neo Noir, bliver der nemlig draget paralleller til den klassiske trenchcoat eller kaptajn-jakke. Samtidig bevarer de dog både det uldne stof og de mørke farver, der appellerer til efterårsmoden mere generelt såvel som det klimafokus, der påvirker alt. Med en Neo Noir jakke kommer du altså til at befinde dig lige i midten af alle de tendenser, der kommer til at gøre sig gældende for kvindernes kommende efterårsmode.

Du kan dog næppe bare gå rundt i din nye Neo Noir jakke alene. For det første kunne det godt gå hen at blive koldt, men derudover blev det også nævnt, at efterårsmoden generelt handler om lagdelt tøj. Det vil altså sige, at du sagtens kan bære en tyk striktrøje inden under, men du kan også gå mere utraditionelt til værks og trække i en jumpsuit. Sådan ser moden for efteråret 2021 nemlig ud.