Skal dig og dine venner holde den vildeste julefrokost? Julefrokoster er nogle af de fedeste fester på året. Det er bare som om, at stemningen er helt speciel til en julefrokost. Det kan være, du står for at holde årets julefrokost, og du nu mangler inspiration til, hvordan du kan gøre det for vildt. Hvis det er tilfældet, så er du havnet det rette sted. Her kommer der nemlig en række råd til, hvordan du kan holde en fed julefrokost for dine venner.

Sæt stemningen højt med en stripper

Hvis I er en flok gutter, der endelig har revet sig fri fra damerne, så er det nu, I kan være lidt uartige. Du kan sørge for at sætte den vildeste stemning til feste ved at hyre en stripper. Det er noget, alle vil komme til at tale om fremover, og du bliver alles helt. Du kan finde en stripper på https://www.stripdanmark.dk/. Der er intet, der kan sætte stemningen så højt, som en stripper kan. Det er jo lige noget, du kan overveje.

stripper

Pakkespil

Du skal også sørge for, at I kommer til at spille pakkespil. Du skal huske at sige til alle, der kommer, at de skal tage en pakke med. Du kan selv bestemme, om I skal spille det helt traditionelle pakkespil, eller om I hellere vil finde en sjovere udgave på nettet. Det er heldigvis nemt at finde mange udgaver, så det kan være, du finder en, du synes der er bedre end den originale.

Sedlen under tallerken

En anden klassiker man kan lave til en julefrokost, er at putte sedler under alles tallerkner. På sedlen skal der være en opgave, som vedkommende ved tallerken skal udføre. Der skal være en deadline for, hvornår på aftenen det skal være gjort. Det kan f.eks. være, man skal holde en tale eller begynde at tale om noget underligt. Det kan være alt muligt. Senere på aften kan I holde en konkurrence, hvor folk skal stemme på, hvem der har udført opgaven bedst.

Julequiz

Der er også mange, der vælger at holde en julequiz, når der er julefrokost. Denne kan omhandle forskellige ting om julen. Det kan f.eks. være om forskellige julekalendere, eller noget om julens historie. Det kan være endnu sjovere, hvis folk bliver delt op på hold. På den måde bliver det mere noget, man laver sammen, og det får også folk til at tale med hinanden. I kan altid vælge at gratulere vinderholdet med en flaske snaps eller andet.

Magretheskål

Det er også altid sjovt at spille magretheskål. Alle skriver navnet på en kendt figur eller en kendt person – eller en person, alle til julefrokosten ved, hvem er – og derefter komme alle navne i en skål. Hele selskabet bliver derefter delt op på to hold, og så gælder det ellers om at skiftes til at imitere navnene på sedlerne, mens et hold skal gætte, hvem man er. Man får som regel omkring 1 minut pr. runde. Der er flere forskellige måder at spille det på, og du kan altid finde inspiration på nettet.