Lige nu kan vi ikke se alle dem, vi gerne vil, men der er heldigvis en vaccine på vej, som betyder, at vi snart igen kan se hinanden, som vi plejer. Det glæder du dig nok til. Måske du endda glæder dig så meget, at du overvejer at holde en fest, når tiden til det kommer. Læs med her og find inspiration til, hvad du skal bruge, når du skal holde en rigtig god fest!

Book en dj!

Der er ikke noget, der sætter festen så godt i gang som en dj, du kan finde Danske dj til booking på nettet. Det smarte ved at få en dj er også, at der ikke kommer til at være kamp om musikken. For det er dj’en, der bestemmer, hvad der skal spilles – og så kan man ellers ønske sange, som sættes i kø. Det betyder også, at der ikke er nogle, der springer hinanden over i køen, når Spotify kører. En dj er bare med til at sparke festen i gang, og så får det også folk ud på dansegulvet – og det er nok noget, der har din interesse, hvis du skal holde en stor fest.

Hav maden klar

Det er også vigtigt, at man sørger for, at der er mad klar, så folk ikke kommer til at blive sultne og tage hjem i løbet af aftenen. Du bestemmer selv, om du selv vil stå i køkkenet og tilberede mad inden, eller om du vil bestille udefra. Hvis du selv vil lave mad, kan det være en god idé at lave små snacks som pølsehorn og pizzasnegle, men hvis det er en selskabsfest, hvor man sidder ned og får serveret mad, så skal du nok diske op med noget, der er lidt finere.

Invitationer og forventningsafstemning

Noget af det, der er allervigtigst, når man skal holde en fest, det er, at folk er klar over, hvad det er for en slags fest. Er det en fest, hvor man skal have fint tøj på og sidde ned og spise i nogle timer, inden man rammer dansegulvet, eller er det ”bare” en fest, hvor man ikke laver andet end at være på dansegulvet.

Tid og sted

Du skal naturligvis have et sted, du kan holde festen. Hvis du har et stort hus, kan det godt være, at du kan holde den derhjemme, men skal der mange med, kan det være en god idé at booke en gildesal. Der skal være plads til, at dj’en kan stille sine ting op, hvis du vælger, at du skal have en dj med til festen. Og det er som sagt en god idé. Du skal også finde et tidspunkt, der passer med folk. Du kan nok ikke ramme en dato, hvor alle kan, men du kan sørge for at være ude i god tid, så der er størst mulig chance for, at de fleste kan komme. Nu har du forhåbentligt fået en god idé om, hvordan man sætter rammerne for en fed fest.