billede1

Du kender det sikkert godt. Du har lige købt et par flotte gardiner i en butik, men når du skal have dem monteret hjemme, står udfordringerne og forhindringerne i kø. 

Selvom du har målt grundigt op hjemmefra, kunne du ikke finde nogen, der helt passede. Gardiner i standardmål springer med 10 cm, og nu står du med et par gardiner, du selv skal sy op.  

Og hvad værre er, gardinstangen driller, og du har købt de forkerte hægter. Heldigvis er der hjælp at hente. Få perfekte gardiner skræddersyet til dig og din bolig ved at købe gardiner i en gardinbus

Gardiner skaber stemning og harmoni 

Gardiner er vigtige. Ikke alene skærmer de os fra vores naboer, de sætter også stemningen i hjemmet. Materialet gardinerne er lavet af, og den tæthed, med hvilken de er vævet, er vigtig. 

Gardinerne filtrerer lyset, og hvilken vævning, du vælger, har derfor betydning for, hvor blødt lyset er i dit hjem, og hvilen farvetone der kommer, når gardinerne er trukket for. Så når du kommer hjem med dine standard gardiner, oplever du måske, at de ikke ser helt sådan ud, som du troede.  

For lyset i din bolig er ikke som nede i butikken. Og når du hænger dine nye gardiner op foran dit vindue, bliver farven på gardinerne anderledes, og de skærmer måske ikke så godt, som du troede. 

Med en gardinbus kan du afprøve gardinerne i din bolig, før du vælger de gardiner, der passer bedst i dit hjem. På den måde undgår du ærgerlige og besværlige fejlkøb. 

De rigtige gardiner sikrer dig den bedst mulige søvn 

Uanset hvilken type af gardin du er på jagt efter, har gardinbussen et stort udvalg af forskellige gardiner. Når du køber her, behøver du kun at handle ét sted. Bussen har også et væld af vareprøver i forskellige farver og mønstre.  

Du kan både få gardiner, der lader lyset falde igennem, og gardiner der holder lyset ude. Rigtige gardiner er vigtige for din nattesøvn. Mange vælger mørklægningsgardiner til soveværelset, så søvnen ikke forstyrres af dagslys eller lys fra gaden. 

Når man køber mørklægningsgardiner, er det vigtigt, at de monteres rigtigt. De skal sidde helt ind til væggen og dække hele vinduet. Hvis der er monteringssprækker, lyset kan komme ind af, bliver rummet ikke mørklagt. 

Med en gardinbus får du hjælp til montering. Montøren vælger den rigtige løsning, og sætter det hele op for dig. Så er din eneste opgave blot at huske trække gardinerne for, når du skal sove. 

Bare vent på bussen  

Når du køber gardiner hos en gardinbus, bliver der taget mål, så de har den helt rigtige længde. Du undgår at købe gardiner i standardmål, som du efterfølgende selv skal lægge op.  

Hos gardinbussen er alt klappet og klart. Det eneste, du skal gøre, er at bestille en tid. Så kommer bussen, tager mål, og sørger for både levering og montering. Tilbage er der bare at nyde den stemning, som dine nye skræddersyede gardiner skaber i dit hjem.