Du kan få en hyggelig belysning med nogle få enkle tiltag. 

Først og fremmest skal du skabe en atmosfære af varme og komfort. Dette kan gøres ved at indføre blød belysning i rummet. Det kan du gøre ved at tilføje lysdæmpere eller kompaktlysstofrør med lavt wattforbrug, der udsender et varmt hvidt lys. Du kan også bruge lamper med justerbare lysstyrkeindstillinger for at få mere kontrol over det ønskede belysningsniveau. Derudover er brugen af naturligt sollys en anden god måde at indføre varme toner i rummet på, samtidig med at det stadig giver tilstrækkelig belysning, når det er nødvendigt. 

 

En anden måde at skabe hygge på er ved at lade stearinlys eller lys i glasbeholdere flakke rundt omkring i rummet, hvilket vil kaste romantiske skygger på vægge og møbler. Du kan også sætte lanterner eller lysbånd op i rummet for at skabe en afslappende stemning. 

 

Endelig kan du tilføje supplerende tilbehør som f.eks. plyssede puder, tæpper og nips for at give rummet en indbydende atmosfære. Bløde møbler som disse absorberer lyd og er med til at skabe en kokon af varme og komfort, der indbyder til afslapning. Derudover er det særlig rart om vinteren at have nogle lækre tæpper at putte sig med.  

 

Udover en hyggelig belysning, så er personlige ting også med til at gøre dit hjem ekstra hyggeligt. Det kan være personlige billeder, plakater som har et budskab eller måske arvestykker, som giver dit hjem lidt vintage stil, som også er super hyggeligt. 

 

Ved at følge disse trin vil du kunne skabe et hyggeligt hjem med hyggelig belysning, der er perfekt til at skabe en indbydende atmosfære i ethvert rum af dit hjem. 

Vigtigst af alt er dog, at du finder de ting, som gør dig glad og giver dig hygge. 

 

God fornøjelse med indretningen!