billede1

Regnskabsservice tilbyder dig hjælp til din virksomheds regnskab og økonomi. Regnskabsservice kan både dreje sig om fuld outsourcing eller hjælp til enkelte opgaver eller projekter inden for regnskab. Som udgangspunkt fungerer regnskabsservice som et samarbejde, hvor du får stillet ressourcer og kompetencer til rådighed.

Mangler du ressourcer eller kompetencer i din virksomheds interne regnskabsafdeling? Mangler I backup-personale ved sygdom, orlov eller andet fravær? Kunne I godt bruge en professionel sparringspartner, der altid er opdateret med den gældende lovgivning?

Hvis du kan sige ja til blot ét af spørgsmålene, så kan regnskabsservice være den rette løsning for din virksomhed.

Hvad er regnskabsservice?

Regnskabsservice er ekstern assistance fra en leverandør, som varetager det fulde ansvar og opgaver for regnskabsfunktionen eller hjælper med enkelte opgaver og projekter. Et samarbejde om regnskabsservice tilrettelægges til fulde efter din virksomheds behov.

Det vil også sige, at du kan benytte regnskabsservice som erstatning for interne ansættelser. Og det kan der være flere fordele ved.

Hvorfor benytte regnskabsservice?

Ofte benytter virksomheder regnskabsservice, fordi det er mere lønsomt end interne ansættelser. Regnskabsservice kan være løsningen i situationen, hvor virksomheder eksempelvis ikke har økonomisk overskud til at ansætte alle de kompetencer og ressourcer, der er nødvendige for at kunne bogføre, føre skat og moms, holde styr på kreditorer og debitorer, have styr på den gældende lovgivning og lave strategiske beslutninger, der sørger for virksomhedens positive udvikling.

Dertil giver regnskabsservice dig mere tid til din forretning, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt regnskabet nu udføres korrekt og til tiden. Når du benytter dig af en ekstern samarbejdspartner, så har du også altid backup med professionelle konsulenter, og du skal derfor ikke bekymre dig om ferie, sygdom, orlov eller lignende i regnskabsafdelingen.

Derfor er regnskabsservice i stigende grad en foretrukken metode til at drive og få hjælp til virksomhedens regnskab.

spar penge på at få lavet regnskab

Hvordan foregår regnskabsservice?

Hvis du overvejer, om regnskabsservice er den rette løsning for din virksomhed, så bør du undersøge markedet for kvalificerede leverandører og samarbejdspartnere. Det handler ikke om at finde en traditionel revisor. I dag kan du finde virksomheder og konsulenthuse med flere kompetencer, som kan hjælpe dig med alt inden for regnskab, løn, HR og teknologi. Det giver dig mulighed for at trække på meget forskellig viden og erfaring, som du også kan få brug for i virksomheden. Det kan eksempelvis være rådgivning om den nye ferielov eller skat. Så lad dig ikke nøjes med den første og bedste leverandør, du falder over.

regnskabsservice hos azets

Når du skal vælge en samarbejdspartner til regnskabsservice, skal du finde ud af, hvad dine behov egentlig er. Skal du blot have hjælp til at udregne og indberette skat og moms? Har du tonsvis af bilag, der skal bogføres? Drejer det sig om strategiske sparring, så du kan udnytte virksomhedens vækstpotentiale? Vil du gerne optimere regnskabsafdelingens arbejdsrutiner med teknologi såsom maskinlæring og AI? Eller overvejer du fuld outsourcing, så du aldrig skal bekymre dig om løbende bogføring, skat, rapportering, procesoptimering eller lignende?

En aftale om regnskabsservice udarbejdes individuelt, så vær helt sikker på, at du rent faktisk får det ud af ydelsen, som du både ønsker og har behov for.

Hvad koster regnskabsservice?

Nu tænker du måske, at regnskabsservice er en dyr løsning. Men det behøver det ikke at være.

Regnskabsservice er en individuel aftale, så det er svært at estimere en nøjagtig pris. Men du kan altid sammenligne omkostninger, fordele og ulemper med interne ansættelser.

hvad koster det at få lavet regnskab

Med regnskabsservice skal du ikke selv administrere personaleomkostninger såsom løn, ferie, pension, løn under sygdom. Og du skal ikke bruge HR-ressourcer på at håndtere dine medarbejdere i regnskabsafdelingen. Med regnskabsservice betaler du også kun for de ressourcer, du bruger – og du slipper for administrationsbesværet ved f.eks. sygdomsfravær samtidig med, at du altid har de rette kompetencer tilgængelige.

Overvejer du regnskabsservice? Så læs med her