billede1

Vi kender alle den virkelig ærgerlige følelse, når man har brugt hvad der føles som tusind år på at lægge verdens smukkeste neglelak, og den så skaller af med det samme. Det kan næsten gøre helt ondt i hjertet. Men med et shellac negle startsæt vil det problem være fortid.

Hvad er shellac?

Med et shellac negle startsæt kan du få langtidsholdbare negle med det lækre salon look hjemme fra din egen stue. Shellac er en fuldstændig unik, ny formel på neglelak, der er blevet udviklet således, at den har det bedste fra to verdener: det er en hybrid mellem gelé og lak. Shellac er rigtig let at putte på neglene, det glider over neglen lige så let som en almindelig neglelak. Men hvad der skiller sig ud fra alle de almindelige lakker på markedet er holdbarheden. Shellac holder i lige så lang tid som gelé, men der er rigtig mange fordele ved at bruge shellac frem for gelé. Almindelig gelé har en tendens til at miste glansen lidt efter noget tid, hvor det har været på neglen. Og overfladen på gelè er ikke særlig modstandsdygtig over for ridser, skrammer og små slag. Men shellac er blevet udviklet, så det holder den samme smukke glans, som den har ved påførelsen og helt til slut. Overfladen på shellac er også en del hårdere end på almindelig gelè, og det er med til at gøre shellac virkelig langtidsholdbar.

Hvordan tager man shellac af igen?

Selvom shellac sidder rigtig godt fast på neglen, er det ikke særlig svært at fjerne. Hvis man er i tvivl om hvordan, kan man spørge en negletekniker til råds, så man kommer ordentligt fra start – eksempelvis med et shellac negle startsæt. Modsat falske negle, der skader den naturlige negl ret meget, er shellac ikke skadeligt for neglen nedenunder. Så længe man ikke piller sin shellac af eller river i den, er neglen nedenunder i sikkerhed. Shellac tager en smule længere tid at fjerne end almindelig neglelak, fordi det jo er mere kraftigt, men til gengæld holder shellac jo også i flere uger.

shellac

Forkæl dine negle med et shellac negle startsæt

At have flotte negle er virkelig bare noget, der siger spar to. Det ser så godt ud, det fuldender ethvert look. Et outfit føles meget mere gennemført og velsammensat, hvis neglene også er flotte og velplejede. At have flotte negle viser, at man går op i sig selv, og det kommer man altså rigtig langt med. Hvis man for eksempel har en dag, hvor man bare ikke orker at gøre noget særligt ud af sit tøjvalg, og hvor håret måske er lidt fedtet og makeuppen fra i går, kan shellac alligevel give en følelse af, at man har gjort noget ud af sig selv og man ser præsentabel ud. Dette på trods af, at man måske er væltet ud af sengen en halv time for sent og ikke har skænket sit udseende to tanker. Man har altså gjort sig selv en tjeneste, hvis man investerer i et shellac negle startsæt.