Vi kender alle det, at man er i gang med at lave mad, og man hele tiden løber tør for plads, eftersom man hurtigt kommer til at fylde meget på køkkenbordet når man laver mad. Dette er særligt tydeligt når man får gæster og man skal lave mad til mange mennesker. Derfor kan det være en god ide at gøre hvad man kan for at optimere sit køkken, sår man får mere plads til alt det det der skal være plads til. Hvis man gerne vil skabe mere plads i sit køkken kan man med fordel købe et konsolbord med skuffer

Det kan man eksempelvis gøre ved at anskaffe sig et Konsolbord, så man har mere bord og muligvis skuffeplads. Hvis man har plads til det i køkkenet vil man kunne få meget ekstra bord plads via et konsolbord. Derfor er det værd at overveje, om man kan optimere sit køkken på en sådan måde, at der kan blive plads til det hele.

Hvad er et konsolbord?

Et konsolbord går under mange navne og har mange forskellige designs i mange forskellige materialer. Konsolborde kaldes også anretterborde og er et relativt lavt bord, som man kan bruge til at anrette på, og stille ting, hvis man løber tør for plads på bordet. 

Man kan stille bordet mange forskellige steder i køkkenet. Eksempelvis kan man bruge det som en køkken ø, så man kan gå hele vejen rundt om det og bruge det til at tage fra på, hvis man har hænderne fyldt.

Som tidligere nævnt findes der mange designs af konsolborde, og hvis man gerne vil optimere sit køkken endnu mere og gøre det endnu mere praktisk kan man eksempelvis vælge at investere i en model med skuffer, så man også får noget mere skuffeplads, nu hvor man alligevel investerer i et nyt bord. Der er mange måder man kan få mere plads i køkkenet på, det handler bare om at tænke kreativt, og et konsol bord er både en flot og effektiv måde, at skabe mere plads i køkkenet på, hvis man har så stort et køkken, at man har plads til det. 

Forskellige designs af konsolborde 

Som tidligere nævnt er der mange forskellige designs af konsolborde i mange forskellige materialer og looks. Derfor handler det også om, at man kigge spå sit køkken og sin indretning før man vælger et bord. Man kan vælge det mere klassiske look og gå med et bord af metal, men kan kan også være lidt mere eksperimenterende og vælge et bord af træ eller marmor. Hvis man gerne vil have et konsolbord med skuffer skal man ofte kigger efter dem af træ, da disse borde oftest har skuffer og har de mest rummelige og store skuffer. Vil man dog have et mere rent og køligt look i sit køkken, og måske allerede har fliser i det, så vil det med garanti bedre klæde køkkenet, hvis man vælger at investere i et konsolbord af marmor eller metal. Under alle omstændigheder vil man skabe meget mere plads.