Har du taget et kig på dine gamle cykeldæk og er de begyndt at se noget slidte ud? Så er det på tide at få dem skiftet ud med nogle nye.

Læs med her for at se hvorfor det er så vigtigt at skifte sine cykeldæk ud med jævne mellemrum og hvorfor du netop bør købe dem hjem fra nettet. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Derfor skal du skifte cykeldæk ud med jævne mellemrum

Kan det ikke være lidt lige meget hvor nye og flotte dine cykeldæk er? De skal alligevel blot trampe rundt i vandpytter, mudder og gråt snevejr.

Det er ikke for synets skyld, at du bør skifte dine cykeldæk ud med jævne mellemrum. Det er skam kun af praktiske (og sikkerhedsmæssige årsager).

Nye cykeldæk har det nemlig meget nemmere ved at få greb på selve vejen og få dig til at rulle bedre på vejene. Og det er netop vigtigt at benytte nogle gode og nye cykeldæk, når det bliver dårligere vejr. Det er nemlig netop på sådanne tidspunkter, at vejene også kan begynde at blive rigtig glatte.

Ligesom en bil bør have vinterdæk på om vinteren, så skal du som cyklist også lægge mærke til hvorvidt dine dæk er i tiptop stand – eller om de eventuelt skal skiftes ud med nogle nye.

udskiftning af dæk

Derfor skal de købes på nettet

Okay, så cykeldæk er vigtige. Men hvorfor skal de lige købes på nettet af alle steder? Kan man ikke bare købe dem nede ved den lokale cykelhandler?

Det kan du naturligvis godt, men du vil med garanti få en meget højere pris for dækkene, end hvis du blot gik på internettet og købte dem. Takket være den store konkurrence på nettet og hvor nemt det er for forbrugerne at springe fra den ene hjemmeside til den anden, så er forhandleren tvunget til at sætte priserne ned. For hvis de ikke gør det, så vil forbrugerne blot styrte direkte videre til en anden webshop, som kan give dem en bedre pris.

Sådan forholder det sig ikke nede i byen, hvor du måske kun har en enkel cykelforhandler, som sælger cykeldæk af den model, som du har brug for. Med så små muligheder for forbrugerne er der mange forhandlere der er fristede til at skrue lidt op for priserne – og det gør de så absolut også!

Lær at installere dine cykeldæk selv

Du kan godt troppe op nede ved en cykelforhandler med de cykeldæk, som du har købt på nettet. Han tjener trods alt stadig penge på selve monteringen af de nye cykeldæk.

Men hvorfor ikke spare ekstra mange penge og lære at installere sin cykeldæk selv? Det er skam meget nemmere end du tror og alt hvad du har brug for er det rette værktøj og lidt tålmodighed med dig selv.

På internettet kan du finde frem til en række gode råd om, hvordan du griber sagen an. Det kan være svært at sætte sig ind i til at starte med, men når du først har fået det lært, vil du spare en del penge fremover.