billede1

Er du på udkig efter en rigtig god tandlæge i København? I så fald bør du læse med her. 

I denne artikel vil vi snakke mere om, hvilke overvejelser du bør gøre dig for at finde frem til den allerbedste tandlæge i Kbh. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der er med til at gøre en tandlæge rigtig god. Og selvom en tandlæge muligvis er den ’bedste’ tandlæge i Kbh. for en anden, behøver det ikke nødvendigvis at være tilfældet for dig. 

En god kundeservice 

Først og fremmest er det meget vigtigt at sørge for, at den tandlæge, man benytter sig af, har en fremragende kundeservice. Det er ikke ligefrem en behagelig oplevelse at skulle gå til tandlægen. Når man tager til tandlægen, lader man bogstaveligt talt en vidt fremmed person grave rundt inde i ens mund med skarpe instrumenter. Det er ikke så mærkeligt, at der er mange iblandt os, der lider af tandlægeskræk i forskellige intensiteter. 

På plus1.dk kan du se et eksempel på en tandlægeklinik, der har fokus på at skabe en rigtig god kundeservice. Det er netop en tandlægeklinik som denne, som du skal forsøge at lave en tid hos. 

En god kundeservice kan være med til at gøre denne (objektivt set) ubehagelige oplevelse en hel del bedre. Og dette er kun endnu vigtigere for dig, som lider af en eller anden form for tandlægeskræk.  

Du kan ofte lære meget mere om en tandlægekliniks kundeservice ved at læse tidligere kunders anmeldelser på nettet. Prøv også at spørge din omgangskreds om deres meninger, hvis de har benyttet nogle bestemte tandlægeklinikker i dit område. Hvilke erfaringer har de haft med deres tandlæger?  

Hvorhenne skal din tandlæge ligge i København? 

København er trods alt en ret stor by, og der kan være meget stor forskel på, hvor i hovedstaden det er, man er på jagt efter en rigtig god tandlæge. Hvis du for eksempel leder efter en god tandlæge i dit eget nabolag nær indre København, så behøver du ikke at bruge tid på at lede efter tandlæger, som befinder sig i udkanten af København. 

Det er dog samtidig forholdsvis nemt at bevæge sig rundt i København, fordi transportmulighederne er så gode – selv hvis man for eksempel er afhængig af offentlig transport. Overvej derfor, hvorvidt du er villig til at rejse lidt længere efter en tandlægetid, hvis tandklinikken, du har bestilt tid til, er kendt for at være rigtig god – og billig?  

Prisforskelle mellem tandlæger 

Det er sjældent, at man kan finde frem til de helt store prisforskelle mellem tandlægerne. Du vil formentlig ikke opleve, at du kan spare flere tusinde kroner ved simpelthen at benytte en bestemt tandlæge frem for hinanden. 

Men mindre prisforskelle kan sagtens eksistere blandt de forskellige tandlæger, og det kan derfor være en god ide lige at undersøge dette nærmere, når du leder efter den bedste tandlæge i København. Ofte vil de forskellige tandklinikker være gode til at reklamere for deres priser på deres hjemmesider, og du vil hurtigt kunne hoppe fra den ene hjemmeside til den anden for at se prisforskellene.