Går du også og brokker dig over tørt og trist hår? Måske har du fladt og livløst hår og vil gerne væk fra det? Eller måske mangler dit hår lidt volumen, så det altid ser spændstigt og lækkert ud? Uanset hvad, kan der være mange grunde til, at du gerne vil have super lækkert hår. Og det kan du nemt få med de helt rigtige hårprodukter. Læs med i artiklen her og bliv inspireret til, hvad du kan gøre for at få mere lækkert hår. Du kan finde alle de vigtige hårprodukter på denne hjemmeside: www.hair247.dk.

Sådan får du blødt og sundt hår

Er dit hår trist og tørt, og vil du gerne have blødt og sundt hår i stedet? Så skal du læse med her. Når du gerne vil have blødt og sundt hår, skal du især have fokus på at få nok fugt i håret. Gerne så meget fugt som muligt egentlig. Fugt er nemlig helt essentielt, når du gerne vil have blødt, sundt og glansfuldt hår. Du kan finde gode hårprodukter med fugt i på linket øverst i artiklen. Ofte handler det også om, at håret trænger til en god omgang pleje, hvis det ser lidt trist og tørt ud. Det kan for eksempel være at skællagene står åbne, og at de har brug for at blive renset. Det kan du også få fikset, hvis du finder nogle lækre hårprodukter på den linkede hjemmeside i toppen af artiklen.

Sådan kan du undgå at ødelægge dit hår yderligere

Der er nogle få ting, du kan gøre for dit hår, så du ikke kommer til at ødelægge det yderligere, hvis du i forvejen har lidt ødelagt hår, som trænger til kærlighed.

Sove med fletninger

For det første kan du, hvis du har langt hår, sove med det samlet i en fletning eller i en lille knold, så håret ikke slider rundt på hovedpuden hele natten. Her kan det også være gavnligt at tilføje lidt olie eller balsam til dit hår i form af hårprodukter, som du så vasker ud dagen efter. Det giver masser af fugt natten over til håret.

Frotter ikke håret

For det andet må du ikke frottere håret for hårdt, når du kommer ud af badet, da det kan ødelægge og beskadige skællagene. Kram i stedet håret med et håndklæde eller brug en gammel t-shirt. Her kan du også tilføje et hårprodukt, som kan give håret mere fugt.

Den rigtige børste er vejen frem

For det tredje er det en god ide at undersøge, hvilken hårbørste, som passer bedst til dit hår. Det skal gerne være en med svinehår, som ikke er for strid ved dine hårstrå. Børsten må heller ikke få for meget fat i håret, når du skal redde det igennem i våd tilstand. Hvis du kan, er det bedste faktisk, at du slet ikke børster dit hår, når det er vådt. Hvis du gør, kan det dog være godt at købe nogle hårprodukter, som sikrer sig, at dit hår ikke knækker under den våde børstning.