billede1

Har du kigget på dine gulve for nyligt og tænkt de trænger til en kærlig hånd? – men måske været i tvivl om, hvad der findes af muligheder både i forhold til kvalitet, pris og holdbarhed. Der er flere forskellige ting, der spiller ind når dine gulve trænger til nyt liv. Først skal du tænke over, hvilken type gulv du har og hvilke ønsker du har til det endelige resultat. 

Der er mange forskellige muligheder for at få dine gulve behandlet. Trægulve kan oftest slibes eller afhøvles. Her spillet gulvets stand en stor rolle – det er med til at bestemme om et tilfredsstillende resultat vil opnås blot ved en gulvafslibning københavn eller om en gulvafhøvling forinden er nødvendig. Inden du går i gang med et gør-det-selv gulvprojekt, bør du overveje, hvor omfattende opgaven er, samt om det ønskede resultat vil opnås på denne måde. 

Derfor kan det være en rigtig god ide at søge råd og vejledning hos en professionel gulvmand – de vil kunne hjælpe dig, så du opnår det resultat du ønsker. De har set og behandlet rigtig mange gulve, og har derfor stor erfaring på området. Særligt også i forhold til valg af efterbehandling, så dine gulve fremover også passer ind i en praktisk hverdag. 

trægulv

Få råd og vejledning

Inden du kontakter en professionel gulvmand, kan det være en fordel at gøre dig følgende overvejelser: 

  • Hvilke type gulv har du nu?
  • Hvilke resultat ønsker du?
  • Hvordan er gulvets stand?
  • Hvordan er det daglige slid på gulvet?
  • Hvilke ønsker til vedligeholdelse har du fremover?

Derudover er det en god ide at vide nogenlunde, hvor mange kvadratmeter du ønsker at få slebet, da de fleste gulvfirmaers priser afhænger af antal kvardratmeter, og de vil derfor kunne give dig et mere præcist tilbud, hvis du har styr på den del. Mange gulvfirmaer tilbyder også uforpligtende at komme ud og vurdere dine gulve, måle op og give dig et helt uforpligtende tilbud.