Trænger du til at blive klippet? Er det lige før du kan de spaltede spidser komme frem? Så er det på tide at gå til frisøren! Det er altid rart at tage til frisøren, uanset om man skal få lavet striber, få klippet page eller om man blot skal trimmes lidt i spidserne.

Du vil forhåbentlig altid få en god service med tid til afslapning som et lille afbræk fra en stresset hverdag. Hvem kan ikke lide at få en hovedbundsmassage, når frisøren vasker ens hår?

Centralt i København

Salon Rosted, kig eksempelvis på https://salonrosted.dk/, har netop åbnet en ny filial i København. Salon Rosted har både afdelinger i Hillerød, Frederikssund, Frederiksværk og nu også en frisør i Frederiksberg. Frisørsalonen ligger meget centralt blandt Frederiksbergs typiske gamle og smukke bygninger. Lige udenfor frisørsalonen går livet stærkt, men i denne frisørsalon kan du slappe helt af og tage lidt tid ud af kalenderen til at forkæle dig selv for en gangs skyld På Rolighedsvej 10 kan du finde en yderst professionel service og kendetegnet som altid har været tårnhøj kvalitet. Her vil en række erfarne frisører og hårstylister hjælpe dig med at finde den helt rette frisure, der passer til netop dit ansigt. Derudover vil du også blive vejledt i hvilke produkter, du kan bruge og hvordan du styler dit hår.

Altid høj kvalitet

Som altid har Salon Rosted en høj standard for hvordan tingene skal udføres. Salonens frisører har fingeren på pulsen hvad angår de allerseneste trends indenfor modeverden og bliver jævnligt trænet på kurser i både ind- og udland. Kunden vil ikke gå fra salonen uden at have fået kun den allerbedste behandling samt de mest konstruktive råd til hvordan den flotteste frisure skal sidde. Her behøver du ikke at være nervøs for at få håret klippet skævt eller håret farvet i den forkerte farve, da erfarne professionelle frisører vil lede dig hele vejen hen til den flotteste frisure i dit liv.

Salon Rosted bruger også sine egne naturlige og sunde hårprodukter og hårfarver, der er lavet uden unødvendige kemikalier såsom ammoniak og pPD. Disse produkter bliver altid brugt til kundernes hårbehandlinger, hvilket vil resultere i et naturligt flot finish uden brug af mærkelige tilsætningsstoffer eller stærk parfume.

Dine behov og ønsker står forrest

Dine behov og ønsker står naturligvis forrest for Salon Rosted og der er ikke en udfordring eller anmodning der er for skræmmende eller stor for salonens frisører. Hvis du for eksempel har fulgt nøje med i de aller nyeste trends inden for modeverdenen, kender du uden tvivl til ombre og balayage.

Ombre og balayage er to behandlingsteknikker, der gør det muligt at påføre hårfarve i tætte sektioner i håret. Balayage skaber et helt unikt farvespil, som ikke kan opnås af den helt uerfarne frisør, da det kræver meget snilde, teknik og ikke mindst kreativitet fra frisørens side. Men du kan trygt lægge dit hoved i Salon Rosteds hænder, da deres meget rutinerede frisører vil give dig en behandling som aldrig før!