Det er vigtigt i en travl hverdag, at vi forkæler os selv en gang imellem. Det kan være, at du nyder at bruge en eftermiddag uden planer på sofaen med en god bog eller en god film, eller måske er du udendørs typen, der gerne vil have tid til en løbetur eller en lang gåtur. Uanset hvad du kan lide at bruge tiden på, er det vigtigt at slappe af.

En god idé til lidt selvforkælelse er at bruge lidt tid på at ordne negle. Det er en ting, som er meget undervurderet, og du burde prøve det, så du kan mærke, hvor lidt der skal til for at få lidt selvforkælelse ind i hverdagen.

Gel polish starter kit

Med et gel polish starter kit kan du lave nogle rigtig fine negle derhjemme, så du er fri for at skal have det gjort i en salon. Hos Indigo Syddanmark kan du nemt bestille gel polish starter kit hjem til dig selv, og så er du klar til at gå i gang.

Med et gel polish starter kit får du alt, hvad du skal bruge til at komme i gang. Du får top coat, base coat, lim, fil og alt hvad du ellers skal bruge, når du laver dine negle, og derudover får du selvfølgelig også LED-lampen, som er helt essentiel for at lave negle med gelpolish.

sort neglelak

Hvad er gelpolish?

Gelpolish er en form for neglelak, som lægges på en anden måde end almindelig neglelak, og den holder i meget længere tid. Pointen med at lægge gelpolish frem for almindelig neglelak er for de fleste, at denne form for lak ofte holder i to uger, hvilket er en meget længere holdbarhed end for almindelig lak.

Lidt mere konkret kan man sige, at gelpolish er en neglelak, men det er en lak, som er blandet med gelé. Lakken kan derfor ikke tørre naturligt ved lufttørring, som en almindelig neglelak gør. Denne type lak skal hærdes ved enten at bruge LED-lys eller UV-lys, som du gør ved at bruge LED-lampen, der følger i dit gel polish starter kit.

Derfor er gelpolish en god idé

Alle kvinder nyder at føle sig lidt ekstra fine og feminine indimellem, og at ordne negle er en oplagt mulighed for at opfylde de behov. At bruge lidt tid på at ordne negle er at bruge lidt tid på sig selv, og det er vigtigt, at man bruger tid på sig selv, og at man gør noget for at føle sig godt tilpas.

Gelpolish er ikke kun flot på dine negle, det er også praktisk. Gelpolish holder i længere tid end den normale lak, så du behøver ikke at skifte lakken så ofte. Derudover kan du også samle på forskellige farver og på den måde gøre det til et hyggeligt projekt at samle på lak.

Det gode ved at ordne dine negle selv er, at du på den lange bane sparer en masse penge, og at du kan gøre det lige på den tid af dagen, hvor det passer dig.