Møder er en vigtig del af enhver virksomhed. De er et tidspunkt hvor man samles og diskuterer fremskridt, udarbejder strategier for fremtiden og opbygger en god stemning i teamet. Og et af de vigtigste aspekter af ethvert godt møde er maden. Oftest har man ikke tid eller ressourcer til at tænde op i grillen for nogle burgere og hotdogs. Man har heller ikke tid til at stå foran komfuret og lave den gode gastronomiske oplevelse. Oftest bliver det en hurtig omgang fra noget nærtliggende take-away. Dette behøver dog ikke altid være tilfældet. Bestil en cateringordre for at få noget mere gastronomisk – uanset hvad, kan god mødecatering gøre hele forskellen. Her kan du frit planlægge og bestille maden således, at den bliver leveret og du ikke skal tænke over alt det praktiske. Alt dette kan gøres via et system til mødeforplejning, hvor du let kan bestille alt det mad du har lyst til.

Uden mad og drikke duer helten ikke

En god mødecatering, har mange fordele og kan gøre hele forskellen når du skal holde et møde. For det første er det vigtigt at huske, at mad er brændstof. Hvis du ønsker, at dit team og dine forretningspartnere skal være i stand til at tænke klart og være produktivt under mødet, skal de have en fyldt mave. Et gammelt ordsprog siger også, at man ikke skal træffe vigtige beslutninger på tom mave. Samtidig er det også en god bonding experience når man, spiser noget mad sammen. Der er noget fællesskab over, at man får samme måltid, i samme rum.For det andet kan god mad være med til at fremme kammeratskabet mellem teammedlemmerne. Når alle er samlet omkring bordet og nyder et måltid sammen, er det en god mulighed for at tale sammen og knytte bånd. Endelig viser god forplejning til mødet dit team, og dine forretningspartnere, at du er villig til at investere i deres succes. Ved at give dem et lækkert måltid sender du et budskab om, at du værdsætter deres tid og deres bidrag til virksomheden.

Husk at gøre dette næste gang når du holder møde

Hvis du ønsker at gøre dit næste møde til en succes, skal du ikke spare på catering! Investering i god mad vil give udbytte i form af produktivitet, moral og kammeratskab. Dit team vil forlade mødet med en følelse af at være mætte – og motiveret til at tage de udfordringer op, der måtte komme på deres vej.

Catering er en vigtig del af ethvert møde. Det kan gøre hele forskellen med hensyn til produktivitet, moral og kammeratskab. Hvis du ønsker at gøre dit næste møde til en succes, skal du ikke spare på catering! Invester i god mad, der vil gøre dit team mæt og motiveret til at tage fat på de udfordringer, der måtte komme på deres vej. Man er også nødt til at huske på, at uanset hvad så skal man have noget mad at spise. Man kan gøre det på den nemme eller den besværlige måde