Føler du også, at din krop er blevet lidt slatten hen over årene? Det behøver ikke at være jordens undergang. Det er tid til at komme op af sofaen og ned i fitnesscentret, så der kan komme sved på panden.

Mulighederne er mange, når man begynder at søge på måder at komme i form på. Så hvor er det lige man skal starte? De fleste kender til en hverdag, hvor der er fart over feltet og tiden til personlig pleje er knap. Derfor må din træning også gerne kunne klares indenfor et overskueligt tidsrum. Det oplagte valg for den travle mand, der gerne vil have trænet hele kroppen på kort tid, er reformertræning. Book en time allerede i dag på https://www.energii.dk/.

Effektiv og skånsom træning

Træning skal helst være effektiv, så vi får mest muligt ud af vores brugte tid. Reformertræning er den perfekte træningsform, fordi du får trænet hele kroppen i løbet af en time. Det er en af verdens mest effektive og skånsomme træningsformer, så alle kan være med, også selvom man er helt nybegynder.

Du har selv mulighed for at tilpasse belastningen gennem øvelserne, da det hele afhænger af maskinen fjedre og din egen kropsvægt. Det giver mulighed for at presse kroppen til sit yderste, eller holde lidt igen på de områder, du ved er din svage side.

Da mange af øvelserne i reformertræning foregår enten liggende eller siddende, er det et skånsomt og fornuftigt valg, for dig der lider af problemer med ryg eller knæ.

Alt bliver ordnet på en maskine

Det kræver ikke meget plads at kunne gennemføre reformertræning. Alle mand har hver deres maskine, der består af en glidende vogn med fjedre, stropper og fodbarre. Det er herfra alle øvelserne foregå ved hjælp af din egen kropsvægt.

Det er slut med at vente på at træningsmaskinerne bliver ledige, og du slipper for at skulle igennem et utal af forskellige maskiner i fitnesscentret.

Med reformertræning er du nemlig sikret at øvelserne tager dig igennem alle kroppens muskelgrupper på en og samme maskine. Øvelserne kan varieres i det uendelige, og du vil opleve at der både sker en forandring i din styrke, din udholdenhed og din balance. Kort sagt tager reformertræning højde for alle de nødvendige elementer i en velafbalanceret træning.

Lad en garvet instruktør hjælpe dig i mål

Føler du ikke, at du får det ud af din træning, som du drømte om? Indimellem kan inspirationen, og ikke mindst motivationen, falme lidt undervejs. Hvad end du arbejder på at tabe et par overflødige kilo, eller få skabt nogle store stærke muskler, så kan der ofte være brug for en hjælpende hånd.

Du kan prøve at gribe din træning an på en ny måde, og lade en instruktør guide dig igennem din nødvendige træning. Ved at tilmelde dig reformertræning, får du ikke kun en masse effektive øvelser, men også en dygtig instruktør, der kan motivere dig. Du bliver guidet sikkert igennem øvelserne, og sammensætningen vil sørge for at du får trænet hele kroppen.