Drømmer du også om at have din helt egen specielle drikkedunk? Det kan være rart at have, fordi man så altid ved, hvordan den ser ud. Læs med her om fordelene ved at få en drikkedunk med logo. Der er nemlig flere fordele ved at have lige netop sådan en drikkedunk.

Helt din egen – vær unik

drikkedunke med logo vinder hjerter hos de, der ønsker at være unikke. Hvis du får en drikkedunk med logo, så har du en drikkedunk, som ikke ligner nogle af de andres. Du kan tilmed helt selv bestemme, hvad det er for et logo, der skal pryde din drikkedunk. Her skal du endelig bare lade fantasien flyde: Der er ikke noget, der er forkert. Du skal du vide. Du kan få lige det logo, som du synes er fedt – og så er din drikkedunk helt unik!

Den bliver ikke væk i mængden

En anden fordel ved at have en unik drikkedunk er også, at den ikke bliver væk i mængden blandt andre drikkedunke. Du har sikkert før prøvet at være et sted, hvor alle har haft den samme vandflaske, og pludselig ved man ikke, hvilken en der tilhører en selv. Under corona er vi alle sammen blevet mere opmærksomme på bakterier, og det kan være en rigtig bakteriebunke, når der pludselig er en masse vanddunke, der bliver blandet sammen. Det er også endnu en fordel ved at have en unik flaske: Man er sikker på, at der ikke er andre, der kommer til at drikke af den – og du kommer ikke til at drikke af andres! Det er ikke kun godt, når der er corona, det er godt helt generelt. For selvom man i dag kan være bange for at dele bakterier med andre netop på grund af pandemien, ja så bør man også generelt være bange for at få bakterier for andre, for de kan jo være syge, uanset om der er corona eller ej.

drikkedunke med logo

For din business – gratis reklame

Hvis du er ejer eller medejer i en større eller mindre virksomhed, så vil du nok også gerne reklamere for denne. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Der er f.eks. digital markedsføring, som handler om, hvordan man markedsfører sig i det digitale, men der findes også fysisk markedsføring, der handler om, hvordan man markedsfører sig ude i den fysiske verden. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Man kan ophænge plakater der, hvor det er tilladt, eller man kan sørge for at have en annonce i avisen. Der er mange måder, man kan vælge at fysisk markedsføre sig på. En af de metoder, du kan vælge, er f.eks. være at have dit firmas logo på en drikkedunk. På den måde gør du alle opmærksomme på din business, når du bruger den drikkedunk. Du skal alligevel have noget at drikke af, så hvorfor ikke få en drikkedunk med logo, så du kan få lidt gratis reklame samtidig med, at du slukker tørsten? Se dét er smart fysisk markedsføring! Så hvad venter du på? Design din egen drikkedunk allerede i dag.