billede1

Hvis du har en lampe med lysstofrør i, så er det højst sandsynligt i et rum, hvor det er vigtigt med meget lys i hele rummet. Det kan for eksempel være i et værksted, i et kælderrum eller måske i køkkenet.

Men de gamle lysstofrør er en del energikrævende, og er derfor dyre i længden at anvende, da de ofte skal udskiftes, så du ikke oplevere svigtende lyseffekt. Men hvis du har brug for den mængde lys, som et lysstofrør giver, så er det svært at udskifte lampen med en anden.
Derfor må du optimere valget af lysstofrør.

Vælg i stedet et LED lysstofrør

I stedet for det klassiske energikrævende lysstofrør, så kan du nu i stedet købe et LED lysstofrør. Et LED lysstofrør giver omtrent den samme belysning, men de er lang mere energieffektive, da de har en meget lang levetid på op til 40000 timer.

De koster naturligvis lidt mere i indkøb, end de ældre lysstofrør, men til gengæld holder de i meget længere tid, hvilket gør, at de hurtigt ha tjent sig hjem igen, da du slipper for at købe nye rør så ofte som før hen. Det kan derfor godt betale sig, da du på sigt sparre penge på dit køb.

LED lysstofrør er det miljørigtige valg

Den lange levetid gør, at du ikke har behov for hyppig udskiftning, dermed sætter du dit forbrug ned, hvilket også er et bæredygtigt valg.
Ud over at LED lysstofrør har en meget lang levetid, så er de også bedre for miljøet, da de ikke indeholder for eksempel kviksølv. Derfor kan du med god samvittighed skifte dine klassiske lysstofrør ud med LED lysstofrør, når de gamle er brugt op, og alligevel skal skiftes ud.
Selvom det er et miljørigtigt valg, så bør du alligevel huske at slukke lyset, når du forlader rummet, akkurat som du plejer at gøre i din vanlige færden.

God pris på LED lysstofrør

Selvom LED lysstofrør i første omgang kan synes dyre i forhold til dem, som du plejer at købe, så er det faktisk altid muligt at finde en god pris på LED lysstofrør. Der er næsten altid en forhandler, som har et godt tilbud på LED lysstofrør. Så det er bare om at slå til, når du ser en god pris på en lysstofrør, der har den matchende størrelse.

Der findes ligeledes sammenligningssider på nettet, som du kan anvende, når du ønsker at finde den billigste pris på din belysning.

Altid god belysning fra LED lysstofrør

Når du vælger at udskifte dine lysstofrør til LED lysstofrør, så får du fortsat en rigtig god belysning, således at du kan anvende rummet præcis, som du plejer. Du får stadig et fuldt oplyst rum med god farvegengivelse.

Du skal ikke gå på kompromis med lyskvaliteten, fordi du vælger en moderne og mere bæredygtig løsning. Lyset kommer med det samme, når du tænder på kontakten. Du kan derfor med god samvittighed både på et økonomisk- og på et miljøvenligt plan anskaffe dig LED lysstofrør.