billede1

Mennesket har altid smykket sig. Det ligger simpelthen i menneskets natur, at vi gerne smykker os med lånte fjer. Forstået på den måde, at vi gerne vil skille os lidt ud fra mængden ved at have en form for udsmykning, som er unik.

Selv om mange smykker i dag bliver lavet i en storproduktion, så er der stadig nogle smykkedesignere, der kreerer noget helt unikt. De unikke håndlavede smykker er i høj kurs for tiden. Det er de også på Østerbro.

Den dygtige guldsmed på Østerbro

Der findes naturligvis mange dygtige guldsmede på Østerbro. Alligevel kan man godt sige, at Ragnar R. Jørgensen skiller sig ud på den meget kreative måde. Han kan naturligvis lave de helt enkle klassiske smykker, men han kan også give den fuld skrue og komme op med et smykke, som ingen har set magen til.

Derfor er det altid et besøg værd at lægge vejen forbi hans værksted eller hans webshop. Den finder du her på https://rrj.dk/ , hvor du kan lade dig inspirere til at købe eller at få produceret lige nøjagtigt det smykke, som du ønsker dig allermest.

unikke smykker

Værdien af et godt håndværk

Det er altid en fornøjelse at betragte et godt stykke håndværk. Det gælder for alle former for håndværk. Når en erfaren fagmand præsterer det ypperste, han eller hun kan, så er det altid en absolut fornøjelse at se resultatet af vedkommendes arbejde.

Det gælder også for smykkekunst. Når et smykke er udformet af en erfaren eksperthånd, så vil det tydeligt kunne ses. Det kan ses, uanset om smykket er helt enkelt, eller der er mere spræl i det. Den håndværksmæssige kvalitet vil altid skinne tydeligt igennem.

Stilen er et spørgsmål om smag og behag

Alle mennesker har en bestemt præference, når det kommer til stil. Det vil altid være en individuel opfattelse af, hvad der er flot. Derfor kan man ikke sige med sikkerhed, hvad der er god, og hvad der er dårlig stil. Stil er nemlig helt individuelt.

I forhold til smykker, så kan du enten foretrække noget, som er ganske enkelt, men smukt udført, eller du kan foretrække et ekstravagant smykke, der kræver sin plads og opmærksomhed. Desuden er der mange stilniveauer derimellem. Find din stil, og find dit smykke ud fra den. Den dygtige guldsmed fra Østerbro vil altid være i stand til at levere lige netop den type smykke, som du foretrækker.

Smykker til en særlig anledning

Der findes mange dejlige mærkedage. De mærkedage skal naturligvis fejres og markeres. Det kan de blive på et hav af måder. En meget populær måde at gøre det på er ved at give eller at få lavet et helt unikt smykke. Dette smykke vil så kunne minde ejeren om denne helt særlige mærkedag, hvor dette smykke blev givet.

Få fremstillet et unikt smykke, der minder dig eller en modtager om denne helt særlige dag eller begivenhed. Det vil helt bestemt blive et minde for livet – på den smukkeste måde. Det kan guldsmeden på Østerbro godt hjælpe dig med.