billede1

Hvert eneste år åbner der en stribe nye virksomheder i Danmark, der leverer tjenester til alle os andre. Hvis du hører til en af de mange iværksættere, så er du sikkert udmærket klar over vigtigheden af at have en velfungerende webshop til at sælge dine produkter. Pensopay er din nye betalingsløsning til webshop, der trods sin status som relativt ny spiller på markedet kommer med en række klokkeklare fordele frem for andre betalingsløsninger. Læs videre her.

Hvad betyder en betalingsløsning nærmere bestemt?

Nu spørger du måske dig selv hvad en betalingsløsning egentlig er for en størrelse. En betalingsløsning er ganske enkelt en måde for en webshop at modtage online betalinger fra kunden. En betalingsløsning er sammensat af to forskellige dele:

  • Betalingsgateway: dette betyder ganske enkelt det system, som webshoppens kunder bruger til at betale igennem. Det svarer lidt til en online Dankort-maskine.
  • Indløsningsaftale: En indløsningsaftale er kort sagt en aftale, der indgås mellem den pågældende virksomheds webshop og  NETS (eller også Teller). En indløsningsaftale er et krav for at kunne tilbyde kunden at betale via f.eks. kreditkort.

Med Pensopay som betalingsløsning er både indløsning og betalingsgateway samlet ét sted, hvilket gør hele affæren betydeligt nemmere for virksomheden, der på denne måde netop slipper for at have adskillige aftaler med flere virksomheder.

pensopay online betalingsløsning

Fordele ved at vælge Pensopay

Pensopay adskiller sig som betalingsløsning fra mange andre ved at tilbyde rigtig mange betalingsformer samlet under ét tag, men der er desuden andre fordele ved at vælge Pensopay som betalingsløsning:

  • Med Pensopay kan kunden vælge at betale med de mest gængse betalingsformer såsom Visa eller Mastercard, men kan faktisk også vælge lidt mere usædvanlige betalingsformer, såsom Paypal, Trustly, Swish eller endda Bitcoin. Du kan endda også anvende denne betalingsløsning til Apple Pay samt selvfølgelig Mobile Pay.
  • Du behøver ingen kontakt til adskillige leverandører, da alt er samlet under den samme paraply.
  • Som betalingsløsning er Pensopay en af de mest sikre produkter på markedet, så både du og kunden kan føle sig sikre ved at handle sammen.
  • Ved at anvende Pensopay er du desuden garanteret betalinger i et absolut lyntempo.
  • Med denne betalingsløsning har du som virksomhed en af de hurtigste opsætninger på markedet i dag. Faktisk går der kun op til tre dage efter du har leveret alle dine virksomhedsoplysninger.
  • Pensopay leverer med deres innovative teknik stor brugervenlighed, der gør online betalinger til den rene leg. Denne betalingsløsning fungerer f.eks. sammen med over halvtreds forskellige butikssystemer.
  • Med PensoPay som betalingsløsning har du endda også mulighed for at brugerdefinere dit personlige betalingsvindue. Du kan f.eks. vælge at indsætte din butiks logo, vælge din baggrundsfarve samt indsætte din egen skrifttype eller ikoner. Dette giver kunden en langt mere personlig shoppeoplevelse, og vil få din virksomhed til at fremstå som langt mere professionel. Overvej eventuelt at få en professionel til at designe dit betalingsvindue, så det tager sig så godt ud som overhovedet muligt.
  • Sidst men ikke mindst tilbyder Pensopay som betalingsløsning en af de absolut bedste kundeservicer indenfor branchen, og vil besvare opkald eller e-mails i løbet af ganske kort tid alle ugens dage (8-20 på hverdage og 8-12 i weekenden).
betalingsaftale