Droneoptagelser åbner op for helt nye muligheder for virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Med droneoptagelser kan virksomheder optage højkvalitets video og billeder fra luften, hvilket kan være en stor fordel i mange forskellige sammenhænge. Droneoptagelser kan for eksempel bruges til at optage markedsføringsvideoer, til at dokumentere byggeri eller til at foretage undersøgelser af forskellige områder.

Hvilke fordele er der ved at bruge en drone til at optage?

Der er mange fordele ved at bruge droneoptagelser, og det er derfor en teknologi, der bliver mere og mere udbredt. Hvis du overvejer at bruge droneoptagelser i din virksomhed, så er det en god idé at læse mere om, hvad droneoptagelser kan gøre for dig. Vi har samlet 5 af de største fordele ved at bruge en drone til at optage i din virksomhed. 

Pris 

Det er typisk meget, meget billigere at skulle have en drone til at skyde optagelser, der kræver at man er højt oppe i luften. Bare prøv at forstille dig, hvad det vil koste at skulle have lejet en hel kran med mandskab, eller måske endda en hel helikopter med pilot. Det er typisk ikke noget, som man gør hver dag, og derfor er det også en stor udgift, som man ofte undgår ved i stedet at leje en drone. 

Fleksibilitet 

Der er mange flere muligheder for, hvordan droneoptagelser kan bruges. Man kan for eksempel flyve med drone ind i bygninger, hvilket er noget, som er svært at lave med en helikopter eller kran. Droneoptagelser kan derfor bruges til at optage billeder, som er svære at komme til andre steder fra. 

Høj kvalitet 

En drone som DJI Mavic 2 Pro er udstyret med et kamera, der kan optage i 4K. Det er en meget høj opløsning, og det betyder, at det er muligt at tage billeder af meget høj kvalitet. 

Let 

Det er meget let at placere en drone et bestemt sted, og det betyder, at det er nemt at få optaget nøjagtigt det, man gerne vil have optaget. 

Nye optagemuligheder 

Foruden de 4 nævnte så er den måske største fordel, ved at bruge droneoptagelser, muligheden for helt nye typer optagelser. Det er først og fremmest optagelser fra højt oppe i luften, men det er også muligt at få optaget ting, som er svære at komme til på andre måder. Det kan være en scene, hvor man skal jagte en bil, et dyr, eller andet der bevæger sig hurtigt og agilt.

Hvad kan droneoptagelser bruges til?

Optagelser af byggeri

Det er muligt at bruge droneoptagelser til at optage video, som skal bruges til at vise frem, hvordan et byggeri udvikler sig, fra det starter til det bliver færdigt. På den måde kan man for eksempel lave en video til en investor, som skal vise frem, hvordan det hele udvikler sig.

Markedsføring

Droneoptagelser kan bruges til at lave markedsføringsvideoer af svært tilgængelige områder. Det kan være i forbindelse med et byggeri, hvor man vil vise, hvordan det vil se ud, når det er færdigt, eller det kan være en video, der viser en udsigt fra et sted, man ikke kan komme til.