Et whiteboard kan have mange fordele, men det kan være, at du stadig er i tvivl om, hvad folk faktisk bruger et whiteboard til. Så er du havnet på den helt rette artikel. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du f.eks. kan vælge at bruge dit whiteboard. Det er klart, at vi ikke har udtømt alle muligheder, men det kan stadig være, at du kan finde noget inspiration, som du kan bruge til noget.

Få struktur på hverdagen

Der er f.eks. mange familier, der bruger et whiteboard i køkkenet, hvor de noterer forskellige ting. Det kan f.eks. være, at man skriver en besked, hvis man har taget det sidste sukker. Det kan også være, at man laver sit whiteboard til en kalder, eller køber et whiteboard, der allerede er indrettet som en kalender. Det kan virkelig være en kæmpe fordel. Især i de større familier, hvor der virkelig kan være mange familiemedlemmer at holde styr på. Det er jo vigtigt for forældre, at de har styr på, hvor deres børn befinder sig. Du kan se et stort udvalg af forskellige whiteboards på https://whiteboardshoppen.dk/.

whiteboard

Til kontoret

Der er også mange, der holder af at have et whiteboard til kontoret. Her kan det være, at man bruger det om morgenen, når man snakker om, hvad man skal nå i løbet af dagen. Så kan man skrive de forskellige gøremål ned, og det kan godt hjælpe nogen til, at de har nemmere ved at få det gjort.

Til den kreative sjæl

Du kan naturligvis også ”bare” have et whiteboard hængende derhjemme, fordi du godt kan lide at være kreativ. Du kan sørge for, at der altid ligger tuscher fremme, og så kan det være en hyggelig ting, at dine venner eller familie skriver en lille besked, når de er forbi.

Som beskedgiver

Man kan også bruge den i familien eller som par til f.eks. at hænge på døren, så det er det sidste, man kigger på, inden man forlader hjemmet. Det kan man f.eks. bruge, hvis der har været et tilfælde, hvor man har glemt at slukke kaffemaskinen flere dage i streg. Det kan også være, at man skal huske at tanke sit rejsekort. Der kan være mange ting, som det lige kan være gavnligt, at man minder sig selv om.

Til den studerende

Der er tilmed mange studerende, der kan lide at bruge whiteboards, når de arbejder. Når man studerer på universitet, så sidder man nemlig ofte med nogle meget store opgaver, hvor det kan være en opgave i sig selv at danne et overblik. Her kan det være smart, hvis man har et whiteboard hængende, hvor man f.eks. kan lave en oversigt eller skrive guldkorn ned. Du kan også få magneter, så du kan hænge ting op på dit whiteboard, hvis du f.eks. også er interesseret i at give det lidt pynt. Du kan også få whiteboards i forskellige farver og forskellige design, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit formål.