Når man er nødt til at erklære sig konkurs, føles det som verdens undergang. Alle dine håb og drømme synes at smuldre for øjnene af dig, og du ved ikke, hvad du skal gøre nu. Den gode nyhed er, at der er en måde at komme igennem denne svære tid på – og det er ved at hyre professionelle, der kan hjælpe med at rydde dit konkursbo. Denne proces kan være hårdt arbejde, men med hjælp fra de rette personer kan det blive meget lettere. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de ting, du skal vide om pakning og rydning af et konkursbo.

Start stille og roligt

Først og fremmest skal du være forsigtig, når du løfter tunge ting. Hvis du ikke er forsigtig, kan du komme til at skade dig selv. Sørg for at bruge de rigtige løfteteknikker og bed om hjælp, hvis du har brug for det.

1. Brug de rigtige løfteteknikker – det er med til at beskytte din ryg og rygsøjle. Pas på med at egoløfte og bruge ryggen. Brug benene som drivkraft og hold genstandene så tæt på kroppen som muligt. Desto længere væk du holder tingene, desto tunger og mere besværlige bliver de.

2. Bed om hjælp, hvis du har brug for det – der er ingen skam i at indrømme, at du ikke kan gøre noget selv. Der er ingen skam i at bede om hjælp. Alle har brug for hjælp til det ene eller andet, og nogen er bare fysisk stærkere eller bedre i teknik til at løfte. De vil 100% gerne hjælpe dig med dit problem.

3. Tag dig god tid – hvis du skynder dig igennem en opgave, kan det føre til ulykker. En god huskeregel er at huske “Smooth is fast and fast is smooth”.

Pak ordentligt og pak sikkert, dermed er du sikret en god oplevelse

Dernæst skal du pakke dine ting på den bedst mulige måde. Det betyder, at du skal bruge robuste kasser og emballagematerialer, der beskytter dine ejendele mod skader. Du skal også mærke alting tydeligt, så du kan finde det igen senere. Start med at vælge de tungeste ting. Derefter putter du de tungeste ting først ned i flyttekasserne. Derefter kan du stable mindre tunge ting ovenpå og derefter gentage denne proces ahængig af hvor meget du har der skal flyttes. Det er nemlig vigtigt, at det tungeste er nederst for ikke at skabe ubalance når du løfter.

Husk dig selv i processen

Endelig skal du ikke glemme at passe på dig selv under denne proces. Det er vigtigt at spise sunde måltider og få nok hvile. Du kan også overveje at tale med en terapeut eller rådgiver om det, du går igennem – det kan være en psykisk byrde også, at skulle pakke det hele ned. Oftest kommer der mange minder op og man kan have svært ved at sortere i det hele. Ved at følge disse tips er du sikker på at få en god oplevelse med at rydde dit konkursbo