billede1

T-shirts findes i et utal af varianter. Man kan få t-shirts i stort set alle farver. Ofte er der print på t-shirt, eller t-shirten er skabt med et bestemt mønster. Vidste du, at det er muligt selv at designe en t-shirt med tryk?

Når du selv skal designe din t-shirt, giver det dig mange muligheder. Du kan skabe t-shirten præcis, som vil have den. Du kan vælge, hvilket tryk, der skal være på t-shirten. Måske du er mere til det simple look? Så kan du også finde noget her, som vil passe til dig.

Vælg dit eget tryk

Når du vælger at designe en t shirt med tryk, opstår utrolig mange muligheder. Et tryk på en t-shirt kan forestille stort set alt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du har en bestemt hobby, kunne du fx få printet noget, der relaterer sig til denne på din t-shirt. Hvis du fx går op i japanske tegnefilm, ville du sikkert elske at have en t-shirt, hvor der var et tryk af en af figurerne fra tegneserien.

Det kunne også være, at du er fan af en kendt person eller et band. Så har du mulighed for at designe din helt egen fantrøje. Dette er noget, som de fleste fans ville sætte utrolig høj pris på.

En personlig t-shirt

Når du skal designe din t shirt med tryk, har du mulighed for at give t-shirten dit helt eget, personlige præg. Dette kan du gøre på flere måder.

Du kan fx vælge at få trykt et fotografi, du selv har taget, på din t-shirt. Dette kunne være et billede af en, du holder af, eller måske bare et billede, som du synes er pænt. Det kunne også være et billede fra en ferie eller en anden gode oplevelse. På denne måde vil t-shirten altid kunne få dig til at huske dette minde og glædes over det.

Hvis du tegner eller maler, eller én, du kender, gør, kan du også få din egen eller vedkommendes tegning trykt på t-shirten. På denne måde skaber du en fuldstændig original t-shirt. En unik t-shirt, som du er den eneste i verden, der har.

Den perfekte gave til en du holder af

En t shirt med tryk er den perfekte gave til en, du holder af. Det er den perfekte gave, fordi det er en meget personlig gave. Derudover kan du få t-shirten præcis, som du vil have den. Med din kreativitet vil du kunne skabe en t-shirt, som den, du giver gaven til, uden tvivl vil blive glad for.

En t-shirt er også en genstand, som de fleste mennesker ofte bruger. Det er altså også en praktisk gave at få. En gave, som ikke bare bliver liggende gemt væk et eller andet sted. Modtageren vil forhåbentlig komme til at gå meget med t-shirten, og hver gang vedkommende gør det, vil han/hun komme til at tænke på dig. Der er mange muligheder, når du skal designe en t shirt med tryk. T-shirten kan være sød, sjov, sej eller stilet.