billede1

Skal du sende et stort antal pakker, enten privat eller som virksomhed? Så er forsendelsesposer et fornuftigt valg, der både kan være med til at spare dig tid og penge. Derudover er der gode muligheder for at gøre forsendelsen personlig. Dette kan især gavne en virksomhed, der ønsker at gøre interaktionen med kunden fra salg til modtagelse så gennemført som muligt. Med et personligt touch på forsendelsen kan der gå en rød tråd gennem hele handlen.

Hvad kan du bruge forsendelsesposer til?

Forsendelsesposer  er populære for e-commerce virksomheder, der sælger fysiske produkter, der skal frem til sine modtagere. Du kan sende næsten alle former for produkter i forsendelsesposer. Særligt tøj og tekstil er fordelagtige at sende på denne måde.

Sørg dog altid for, at dine varer er pakket forsvarligt. Der er ikke megen beskyttelse i fragtposerne af plastik.

 Selvom du kan pakke dine varer godt ind, er der dog nogle ting, du bør sende som en reel pakke. Undgå at sende følgende i forsendelsesposer:

  • Varer i glas og andre skrøbelige produkter
  • Penge og værdigenstande
  • Skarpe genstande
forsendelse

Fordelene er mange

Der er mange fordele ved at sende pakker i de praktiske plastikposer.

Først og fremmest er det den billigste måde at sende på. Hos PostNord tæller denne form for afsendelse typisk som brev, hvilket betyder, at du kan holde dine fragtomkostninger nede. Du kan selv printe dine pakkelabels, som bruges på fragtposerne. Det kan måske virke som en grisk tankegang, men det kan række langt at spare penge på forsendelsen på denne måde. Det er trods alt penge, du kan bruge andre steder i virksomheden.

En anden fordel er, at der er store muligheder for at vælge de poser, der passer din virksomhed bedst. De kommer i alskens farver, mønstre og størrelser. Dermed kan du skabe et unikt design, der er letgenkendeligt og som gør brug af de samme farver og mønstre, som allerede er knyttede til din virksomheds logo.

Derudover er forsendelsesposerne nemme at få fingre i og tilmed hurtige at pakke varer i. Du lukker ganske enkelt bare posen ved at fjerne den beskyttende tape på klæbesiden og derefter lukke posen i. Det gør det dermed langt lettere for folkene på dit varelager at sende pakker af sted, hvilket selvfølgelig munder ud i, at I får flere pakker ud af døren.

Gør noget ekstra ud af forsendelsen

Du kender med sikkerhed selv følelsen af at åbne en pakke, der bare er pakket ind med ekstra kærlighed og omtanke. Måske er der indlagt silkepapir, en lille gave eller et personligt kort.

Hvis det passer til din virksomhed og type af forsendelse, kan du i forsendelsesposen vedlægge noget, der gør oplevelsen endnu bedre for modtageren. Mange vælger desuden at få produceret særlige klistermærker, der kan påsættes udenpå forsendelsesposen. Så er der heller ingen tvivl om, hvorfra pakken er afsendt.

Det er en hurtig, nem og kosteffektiv måde at opbygge stærke kunderelationer.