billede1

Har du en lille virksomhed i Københavnsområdet, og overvejer du at få en frokostordningen? Der er mange fordele ved at have en frokostordning, og derudover er det bare utroligt lækkert, at man hverken selv eller sine andre kollegaer skal tænke på at have madpakker med. Frokostordning København kan derfor være med til at gøre arbejdspladsen til et endnu bedre sted at være. 

Få lækker mad hele ugen 

En klar fordel ved at have en frokostordning i København er helt sikkert også, at man på denne måde er sikret et lækkert måltid hele ugen. Dermed er der ingen kedelige rugbrødsmadder eller madpakker. Der er mange forskellige virksomheder, der tilbyder en frokostordning til små virksomheder, og man skal derfor vælge den, som kan tilbyde noget lækkert mad. Når man som mindre virksomheder vælger at investere i sine medarbejdere ved at anskaffe en frokostordning, viser det også, at man er taknemmelig for deres arbejde, og gerne vil være med til at skabe det bedste arbejdsmiljø.  

Få gode madvaner med frokostordning 

En frokostordning kan derudover også være med til at skabe nogle gode madvaner både for dig selv og dine medarbejdere. Du kender det helt sikkert godt – når madpakken skal klaskes sammen hurtigt, så bliver det ikke altid de sundeste alternativer. Med en frokostordning der laver sund og varieret mad samt har fokus på at overholde alle kostråd, kan man derfor spise frokost med god samvittighed. Sund og lækker mad kan derudover også inspirere folk til at prøve noget nyt i deres egne hjem. Måske har de smagt en lækkert ret, som de formentligt aldrig selv var gået i gang med at lave, og på denne måde kan man udvide sin egen horisont, og bliver mere åben for nye ting. En frokostordning i København kan derfor være med til både at give gode madvaner i hjemmet og på kontoret.  

En lækker frokostordning giver hele firmaet energi 

Frokost er et utroligt vigtigt måltid. Det er der, hvor man lige har en pause fra arbejdet, og det er derfor også der, hvor man samler energi og gør sig klar til at arbejde nogle flere timer. Frokostordningen skal derfor være med til at give medarbejderne den energi, de behøver, for at kunne være effektive og udrette noget hele deres arbejdsdag. Når man derfor vælger at få en frokostordning til sin lille virksomhed, er det vigtigt, at dem der leverer maden, gør noget ud af at sammensætte måltider, som både stiller sulten, men selvfølgelig også indeholder de fibre og proteiner, som man skal bruge i løbet af en dag.  

Fælles pauser skaber et bedre fællesskab 

Hvis det er muligt, at hele arbejdspladsen spiser og holder pause på samme tid, kan dette også både være utroligt hyggeligt men også godt for firmaet. På denne måde har medarbejderne nemlig en større mulighed for at snakke mere om private anliggende, uden at det hele behøver at handle om arbejde. Fælles pauser kan derfor skabe større fællesskab, og kan derfor også være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og en bedre arbejdsplads. En frokostordning kan derfor have stor betydning for din lille virksomhed.