Du kan vælge mellem mange forskellige slags lip gloss, hvis du gerne vil gøre noget for at fuldende din makeup. Der er desværre en tendens til at tænke, at lip gloss er noget, der får læberne til at klistre sammen, men sådan behøves det langt fra at være. Der findes mange fantastiske former for lip gloss, hvor dette langt fra er tilfældet.

Find en lipgloss, der passer til dig

Det er en fordel at finde en lipgloss, der passer til dig, for det kan være det, der bliver pænest til dig. Det er meget forskelligt, hvilke læber vi har, og derfor kan det også variere, hvad du har brug for.

Få nærende lipgloss til dine læber

Lipgloss er ikke noget, som alle forbinder med at være nærende. Men lipgloss kan faktisk sagtens være nærende, hvis det indeholder de rette ingredienser. Det kan f.eks. være, at du kan finde en lækker lipgloss med mandelolie eller jojobaolie. Der kan være mange gode muligheder for at få en lipgloss, der ikke bare får dine læber til at se lækre ud, men som også nærer dine læber, så de holder sig fugtige. Det kan især blive aktuelt, når det kolde måneder kommer.

lipgloss

Hvilken lipgloss skal jeg vælge?

Men hvor skal man så begynde, når man skal vælge mellem de mange forskellige slags af lipgloss, der findes? Du kan starte med at kigge på dine egne læber. Det er meget forskelligt, hvor mørke eller lyse læber man naturligt har. hvis man godt kan lide et mere naturligt look, når man lægger makeup, så er det klart en fordel, at man vælger en lip gloss i en farve, der ikke ligger langt fra den farve, dine læber naturligt har. Hvis du har store læber, så kan det særligt være flot med en mørk farve.

Hvordan tager man lipgloss på?

Der er også nogle, der er i tvivl om, hvordan man tager lipgloss på, så det er pænest. Men der findes også forskellige måder, man kan vælge at lægge sin lip gloss. Du kan bruge en mere tør lip gloss, hvis du gerne vil have et resultat, der holder lidt længere. Men hvis du gerne vil have en lipgloss, der holder i længere tid, så kan du vælge en lipgloss, der fugter mere.

Her er det gode råd, når du skal bruge lipgloss

Hvis du gerne vil prøve noget, der kan være med til at fremhæve og markere læberne, så kan du starte med at bruge en lipliner, før du putter din lipgloss på. Du kan også bruge en læbeskift, inden du påfører din lipgloss, og så kan du tilføje lidt ekstra shine til din læbestift. Det kan virkelig være med til at give læberne et ”pop”, og store læber er virkelig noget, der hitter lige nu. Der findes også typer af lipgloss, som kan gøre læberne større med den såkaldte ”plump”-effekt. Du kan med fordel også have lipgloss i flere forskellige farver, så du kan skifte lipgloss i forhold til, hvad du skal.