Du har taget det grønne valg og købt dig en elbil. Det har været et klogt valg for både dig og planeten, der garanteret har medført et væld af fordele. Det eneste, der kan være en anelse problematisk til tider, er opladningen af bilen. Du har brug for noget af en oversigt over verdens ladestationer, hvis du ikke har din egen.

Hvor kan du lade din elbil op?

Der findes ladebokse over hele landet; du skal bare finde ud af, hvor de er. Denne information er tilgængelig online, hvor du blandt andet kan finde dem på kort og på apps. Du skal blot være sikker på, at de har de rigtige stik til din bil. De fleste elbiler anvender det samme slags stik, men du kan ligeså godt researche det lidt, så du ikke lige pludselig står med en grim overraskelse og uden strøm. Selvfølgelig er der en simpel løsning på det problem; du kan have en ladestander hjemme hos dig selv.

Din helt egen ladestation

Du kan få din egen, private ladestander til elbil. Du slipper for at dele den med andre, og du behøver ikke at gå på kompromis med nogle andre parter overhovedet. En privat ladeboks er effektiv og sikker, og den vil give dig en helt ny slags tryghed. Du kan læse mere om ladestandere på www.reel-instalation.dk. Det giver bare en god fornemmelse at have sin egen oplader.

Hvad skal du vide, inden du køber?

Der er et par ting, som du skal vide, inden du køber din egen ladestander til elbil. Du skal vide hvilken kapacitet, som din bil har brug for. Forskellige elbiler kræver forskellige kilowatt, så det er vigtigt, at du ved, hvilken ladeeffekt er nødvendig. Du skal også vide, at en privat ladestander ikke kræver et abonnement hos en udbyder. I stedet vil den anvende den el-aftale, som du bruger normalt i din husstand. Det er med til at give lidt ekstra frihed, når du selv kan bestemme og styre hvor meget eller hvor lidt, som du bruger.

Hvad skal du overveje inden du køber?

Udover det, har du også nogle valg, du skal overveje. Vil du have en lader, fordi du vil have hurtige opladninger? Eller vil du have en oplader, så din bil kan stå og lade helt op hele natten? Er det sikkert uden adgangskontrol, eller skal du have en lås på opladeren? Har din husstand flere forskellige elbiler, der vil har brug for at anvende ladeboksen på samme tid? Har de det samme stik? Hvis du ikke er sikker på svarene til disse spørgsmål, kan du altid spørge kundeservice hos den forhandler, du har valgt.

Tid til frihed!

Vil du opleve friheden og trygheden ved at have din egen ladestander? Du behøver aldrig mere at være bange for om opladeren virker eller ej, om stikket passer, eller om en anden benytter ladeboksen, så du ikke kan bruge den, når du har brug for den. En privat ladestander er sikker og effektiv, og du kan tilpasse den til dine behov. Kontakt din valgte forhandler, og planlæg monteringen allerede i dag.