billede1

Har du en kreativ sjæl gemt i maven, men er du træt af, at du ikke har nok tid til at udfolde den i hverdagen? Dette er du på ingen måde alene om! Hvis man har en stresset hverdag, hvor man bruger al sin tid på arbejde og samvær med venner og familie, kan det være svært at finde tiden til at udfolde sin kreativitet. Men det handler om at blive opmærksom på dette, så man kan lære at prioritere kreativiteten.  

Læs med i denne artikel og hør meget mere om, hvordan du kan komme ned i gear i en travl hverdag ved at lave smykker med UV perler! 

Du kan mindske stress i din hverdag 

Du kender helt sikkert til billedet af, at ugerne flyver afsted, samtidig med at de enkelte dage kan føles uendeligt lange. Når man går på arbejde, kommer man ind i en bestemt rytme, og derfor kan tiden gå ret stærkt. Det kan derfor være, at man faktisk ikke når at tilbringe tid med at lave dét, der i realiteten gør én glad. Det hele ender med at handle om, hvorvidt man kan nå at lave alt på arbejdet og for eksempel også huslige pligter. 

Hvis du kan genkende dette billede, er det måske på tide, at du foretager bestemte ændringer din tilværelse. Det er tid til, at du får kreativ og udfoldelse ind i din dagligdag. Dette kan du gøre ved at lave uv perler

Det er givende at være kreativ – også sammen med andre 

Nogle vil måske stille sig selv det spørgsmål, hvorfor det overhovedet er en god idé at begynde at lave smykker ud af UV perler. Men når hjernen skal fokusere på den kreative proces, får du automatisk et afbræk fra hverdagens stress og jag. Og dette kan for mange være meget tiltrængt. Det er nødvendigt at få tankerne lidt væk fra hverdagens gøremål af og til. 

UV-perler er geniale, hvis du drømmer om at lave dine egne smykker. Du kan nemlig sammensætte perlerne på alle mulige forskellige måder, så du kan skabe nogle helt unikke smykker. Det smarte ved UV-perler er samtidig, at de ser forskellige ud, alt efter hvilket lys, de er i. På denne måde kan du faktisk få flere forskellige smykker ud af bare ét armbånd, fordi det fremkommer forskelligt, alt efter hvilket lys, det ses i.  

Det er derudover en meget god idé at lave UV-perler sammen med andre, for på denne måde kan I indgå i det kreative univers sammen. Dette kan for nogle være meget hyggeligt.  

Brug UV-perlerne som en UV-indikator 

UV-perlerne har den fordel, at de ikke blot kan bruges som et smykke. For når du har armbåndet på, vil du faktisk også kunne bruge det som en UV-indikator. På denne måde kan du aflæse UV-perlernes farve, og derved vurdere, hvornår du opholder dig i noget sollys, der kan være farligt for din hud.  

UV-perlerne er således smarte, fordi de kan hjælpe dig med at vurdere, hvornår du har brug for solcreme eller en solhat.