billede1

Mennesker har brugt sexlegetøj, så længe der har været mennesker på planeten. Faktisk er der fundet et fallisk redskab i sten med op til 30,000 år på bagen, der menes at have været brugt som primitiv dildo. Der er som bekendt dog sket rigtigt meget siden stenalderen, når det kommer til sexlegetøj.

Man kan nemlig i dag følge den ældgamle tradition med dildoer helt til dørs, og der findes i disse år flere forskellige dildo-modeller end nogensinde før.

Hvis du ikke allerede ejer en dildo, så ville det på nuværende tidspunkt være på høje tid at tage et kig på det store udbud på markedet. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til, at også du bør overveje at anskaffe dig en dildo.

En dildo føles ganske enkelt rigtig godt

Den større nydelse er nok den vigtigste grund til at man skal anskaffe sig en dildo. Der er nemlig ikke meget, der kan måle sig med den følelse man får fra en dildo. Og med de mange forskellige størrelser, farver og funktioner, så er der nok ikke noget at sige til at dette legetøj er så populært hos rigtigt mange danskere.

Se f.eks. det store udvalg hos https://www.sexnetto.dk/dildo, hvis du endnu ikke skulle være blevet overbevist.

Mange designs

De fleste forbinder nok hovedsageligt dildoer med et forholdsvist realistisk ”penis-look”, hvilket ofte virker en kende afskræmmende og vulgært på mange. Heldigvis kan man i dag få dildoer i stort set enhver størrelser, farver og former – der på ingen måde tager sig vulgært ud.

En dildo kan hjælpe i jeres parforhold

Nu skal det hele jo selvfølgelig ikke kun handle om en selv. En dildo kan overraskende nok også være med til at forbedre sexlivet i et parforhold. Ved at at indføre legetøjet i jeres forspil, så kan i faktisk være med til at få ham til at holde længere – og dermed afhjælpe problemet med for tidlig sædafgang.

Selvopdagelse

Når dette så er sagt, så brillerer en dildo især når det kommer til at lære din krop bedre at kende. Med en dildo vil du nemlig på egen hånd kunne lære, hvad der fungerer og hvad der naturligvis ikke fungerer for dig – alt sammen i dit helt eget tempo. En dildo vil nemlig altid kun gøre det, som du har lyst til; du styrer jo nemlig selv det hele. Og denne viden kan i øvrigt efterfølgende anvendes i dit samvær med en fysisk partner.

En dildo er der altid, når du skal bruge den

Din nye dildo vil desuden aldrig være for træt eller stresset, og vil desuden altid være der når du har brug for den. Uanset om du foretrækker at bruge den om morgenen, eftermiddagen eller aftenen, så vil en dildo nemlig aldrig svigte dig.

Gå på opdagelse med temperaturen

Sidst men ikke mindst, så kan du også eksperimentere med temperaturen på din dildo, hvilket åbner døren for en masse nye og anderledes opdagelser. Vælg f.eks. en dildo i glas eller metal, der nemt kan opvarmes eller afkøles – alt efter eget behov.