Vinteren kan være en charmerende tid med julehygge, sneboldkampe, lange gåture i sneklædte skove og mange andre skønne ting. Dog kan den danske vinter, som vi ved, være hård og kold, og derfor er det vigtigt, at de små i familien bliver klædt ordentlig på til det. Her kan du med Huttelihut få et overblik over, hvad der er smart at eje, når de kolde måneder melder deres ankomst.

Hold varmen udendørs

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan blive temmelig koldt, når den danske vinter rammer, og derfor er det heldigt, at der er masser af gode muligheder for at klæde sig varmt på i lækkert vintertøj.

Hos Huttelithut kan du finde forskellige babyhuer og strikhuer, som kan holde de små varme i kulden. Prøv for eksempel en Huttelihut elefanthue, som altid er en god hue til babyer og mindre børn. Huttelihut har også et udvalg af forskellige luffer, så det burde være til at finde noget, som falder i din smag.

huttelihut hue

Til klapvogns- og barnevognsturen

Hvis man ligger i barnevogn eller sidder i klapvogn, bliver det hurtigt koldt, fordi man ikke bevæger sig. Babyer kan ikke selv mærke, om de fryser, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi som voksne sørger for, at de har varmen og er tilpasse.

Hos Huttelihut kan du finde alt, hvad du skal bruge til en klapvognstur i sneen. Noget af det vigtigste, som hjælper med at holde varmen, er køredragter. Find for eksempel både allie dragter, elf dragter og pooh dragter, som alle er af god kvalitet og findes i flotte farver.

Uld er vejen frem, når det handler om at holde varmen. Find uld til baby hos huttelihut i lige den stil, der passer til dig. Du kan finde et stort udvalg af uld, herunder ulddragter og uldtæpper, som kan være ganske uundværlige. I øvrigt kan du også finde fine barnevognstæpper. Er du blevet bidt af stilen hos Huttelihut, kan du også både investere i sengetøj til baby og voksen.

Lækkert vintertøj

Som så mange andre forældre, elsker du formentlig også at forkæle dine børn med legetøj, lækkert tøj og mange andre ting. Når vintersæsonen er over os, er det skønt med lidt nyt tøj, som både holder barnet varmt, og som også er en fryd for øjet. Selvom at de små ikke går så meget op i udseendet, vil man alligevel gerne sørge for, at tøjet ser pænt ud.

Hos Huttelihut kan du finde forskelligt vintertøj i fine farver og i god kvalitet. Find for eksempel pigekjoler, som kan bruges lige fra efteråret, når kulden rammer, og frem til foråret. En pigekjole er altid et hit, og her kan du finde en kjole, som også er varm.

Tøj fra Huttelihut er af god kvalitet, og derfor holder det ofte også i lang tid. Sker det, at dine børn vokser ud af deres tøj, er det en god idé at sælge det videre, eller måske give det til andre i familien, som har små børn. Når dine børn ikke bruger det længere, kan andre få glæde af det.