billede1

Børnefødselsdage er et stort mareridt for forældre, eftersom der ikke kun giver bekymringer op til, men på dagen er det ren kaos og ødelæggelse ved højlys dag. Hvis du har børn, så kan du nok nikke genkende til alle udfordringerne forbundet og ikke mindst planlægningen ved afholdelse af børnefødselsdage. Der er mange forældre, som mildest talt ikke kan overskue en børnefest, og derfor vælger de ofte den lette løsning. I årtier har det været populært at sende børnene i bowlinghallen eller på McDonalds, når junior skulle fejres – og det er en skam. En dag der skulle bringe glæder, giver i stedet uro og bekymringer, fordi vi befinder os i en tidsalder, hvor tid er en begrænset faktor.

Det problem har Børnefest taget i egen hånd og udviklet et unikt koncept for børnefamilier, der ønsker en sjov og spændende børnefødselsdag, uden selv at skulle bruge energi på det kedelige. Børnefest er en fuldkommen koncept, som leverer komplette børnefødselsdage skræddersyet ud fra behov. Vi har talt med Peter Selin, som er ejer af succeskonceptet.

”Jeg så et behov i markedet uden en løsning, og derfor valgte jeg at starte Børnefest.dk. I takt med vores kendskab øges har vi også oplevet en stigende efterspørgsel på vores services her i 2019. Jeg tror på, at vi i fremtiden vil se endnu flere børnefamilier, som ønsker hjælp til at arrangere deres børnefødselsdag, så de kan fokusere på det sjove – nemlig at være tilstede og nærværende over for deres børn.”

Komplet børnefødselsdag med mad og underholdning

En god og sund opvækst kræver, at vi som forældre tager ansvar for vores barns udvikling. En børnefødselsdag er en vigtig begivenhed for vores børn, fordi mærkedagen byder på kærlighed, omsorg og opmærksomhed under de rette forudsætninger. I vores travle tidsalder synes vi derfor, at Børnefest koncept er genialt, fordi vi kan spare tid på blandt andet planlægning af børnefødselsdagen.

En af de ting som fylder meget, er bl.a. indkøb af mad- og drikkevarer, som der kan være mange meninger omkring. Børnefest hjælper med at afdække alle individuelle behov, og kan tilbyde alt fra økologiske grøntsagssnacks til kagemænd med slik.

en klovn der underholder til en børnefødselsdag

Til enhver succesfuld børnefødselsdag findes god underholdning, der kan sørge for sjov og ballade i flere timer. Det kan typisk være skattejagt, sport eller andre sjove spil, som børnene kan samles omkring. Ved særlige fødselsdage som f.eks. en rund 10 års fødselsdag, så kan det en god idé at gøre noget udover det sædvanlige, som vil gøre dagen uforglemmelig for dit barn. Børnefest tilbyder en bred vifte af underholdning herunder hoppeborg, oppustelig fodboldbane, tryllekunstner og meget mere.

Det værste ved en børnefødselsdag er nok at skulle holde øje med en hel bande tyranniserende unger, hvis formål selvfølgelig kun er at gøre livet surt for dig. MEN den komplette oplevelse hos Børnefest inkluderer en vært eller værtinde, som kan være tilstede under hele fødselsdagen, og hjælper dig med at afholde festen. Du kan samtidig være tryg i deres hænder, eftersom der er tale om pædagogstuderende, som ved lige præcis, hvordan børn skal håndteres.

barn der lege på en hoppeborg til en  10 års fødselsdag

En børnefødselsdag hos Børnefest.dk er til dig, som ønsker at gøre hverdagen lettere, uden at gå på kompromis med dit barns velvære og glæde.