Tom Dixon er en af nutidens mest populære designere af moderne belysning og møbler, og som har sat baren højt med hans innovative tankegang. Designikonet etableret sit selskab tilbage i år 2002 af Tom Dixon og David Begg, der siden da ikke har kigget sig tilbage. Med deres enorme vækst har Tom Dixon virkelig formået at positionere sig selv, som en af de helst største spillere på det internationale marked for belysning. Selvom Tom Dixon er en anerkendt designer på verdensplan, er deres lamper faktisk ikke så dyre, hvis de sammenlignes med nogle af de andre spillere. Måske er deres prissætning i kombination med æstetisk design en af de afgørende årsager til deres succes.

De har et bredt sortiment, hvor det især er lamper som Tom Dixon Shade, Tom Dixon Etch og Tom Dixon Beat, der er blandt de mest populære. Derfor tager vi et kig på dem i denne artikel.

Tom Dixon Copper Shade

Copper Shade er blandt Tom Dixons bedst sælgende lamper, og findes derfor i tre farver samt forskellige størrelser. Det klassiske valg er deres kobber version, hvor den blå og sorte er efterfølgerne.
Pendlen har et unikt og rustikt design, men er samtidig meget elegant i sin fremtoning. Derudover giver pendlen en flot belysning, der er nedadgående, hvorfor den er optimal til henover eksempelvis spisebordet eller sofabordet. Lampens blanke og reflekterende overflade giver dynamik og liv til ethvert lokale.

tom dixon copper shade

Tom Dixon Etch

Etch er en populær serie fra Tom Dixon, som også er en del af deres boligsortiment. Ønsker du en rød tråd i din indretning, er Etch pendlen et godt valg, eftersom du kan kombinere den i indretningen med f.eks. deres fyrfadsstager. Den flotte pendel kan købes i både copper, messing, stål og sort. Uanset hvilket materiale du køber lampen i, så vil den give et flot og varmt skær, der præge atmosfæren i ethvert rum.

tom dixon copper etch pendel

Tom Dixon Beat

Den sidste lampe vi kigger på er Tom Dixons Beat, der er velegnet til både privat, erhverv og industri, da designeret er særdeles elegant og stilrent. Beat serien findes i 6 forskellige modeller, hvoraf du kan supplere din pendel med bord- og gulvlamper fra Beat serien. Den mest populære Beat pendel er den hvide med messing på indersiden, som giver et smukt og slagkraftigt lys.

tom dixon beat pendel i hvid

Bag om Tom Dixon

Tom Dixon er som nævnt tidligere en af nutidens helt store navne, og har på kort tid vundet slutbrugerens anerkendelse. Tom Dixon voksede op i England, hvor han allerede som 25-årig kom ind i designerbranchen som autodidakt. Tom Dixons mission er at genindføre engelsk design på det internationale marked, hvilket man må sige de allerede har formået.